AEZ Support kiest voor planningspakket Checks

Deel dit artikel

Uitzendbureau AEZ Support heeft begin dit jaar gekozen voor planningspakket Checks. Na een snelle start met de inrichting en implementatie van de software, is het uitzendbureau nu al volop aan het plannen in Checks. 

Wensen voor een planningspakket

AEZ Support zocht een professionele oplossing voor het plannen van de mensen op voornamelijk invaldiensten voor woonbegeleiding. Dit zijn dag- en slaapdiensten. Het planningspakket moest meer inzicht geven in de planning voor zowel management als de medewerkers en opdrachtgevers.

Nu is Checks zo ingericht voor AEZ Support dat ook de opdrachtgevers zelf de gewenste bezetting kunnen invoeren. Op basis hiervan worden de mensen ingepland door het uitzendbureau. 

ChecksCounts voor rapporten

Voor de verloning en facturatie zet AEZ Support Checks ook in. Hiervoor wordt de rapportagemodule ChecksCounts gebruikt om rapporten te genereren. Ook het toepassen van toeslagen op bepaalde uren en diensten verloopt via ChecksCounts. 

Over AEZ Supportplanningspakket voor AEZ Support

AEZ Support is in 2018 gestart als uitzendbureau voor de omgeving Amersfoort en omstreken. Het uitzendbureau biedt met name in de zorg -en onderwijssector ondersteuning en maatwerkoplossingen,
in de vorm van uitzenden en detacheren van personeel. 

Menu