Avondklok en cruciale beroepsgroepen

Deel dit artikel

Vanwege de aangekondigde avondklok die het kabinet in wil gaan voeren, informeren we onze klanten graag over de mogelijkheden die Checks hierin zou kunnen bieden als ondersteuning.

Avondklok en toch straat op? 

Werknemers van bedrijven in cruciale beroepsgroepen moeten kunnen aantonen dat ze ’s avonds en ’s nachts op straat mogen zijn. Dit gebeurt over het algemeen met een werkgeversverklaring. Eén van onze klanten wil graag kunnen aantonen dat de medewerker op dat specifieke moment ook echt een dienst heeft. Hiervoor kan Checks gebruikt worden door op de ChecksApp of de website het rooster te laten zien.

 

Loopt voorop

Maar deze klant gaat nog een stap verder en loopt hiermee voorop. We hebben in ChecksCounts een rapport voor hen gemaakt. Hiermee kan er op de ChecksApp en in MyChecks een PDF getoond worden met het dagrooster samen met tekst uit de werkgeversverklaring. Zo heeft de medewerker een mooi bewijs bij zich.

Meer weten?

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Bel ons op 0294-411977 of stuur een mail naar contact@checks.nl.