Bezoek onze parallelsessie op PlanMen congres

Deel dit artikel

Op donderdag 21 september bieden we vanuit Integral op het PlanMen Workforce Management congres een parallelsessie aan. Deze wordt verzorgd door Marlice Noordhoorn van MaNo Projectmanagement en Hauke Sie namens Integral.

Parallelsessie om 11.05 uur op PlanMen WFM congres, De Rijtuigenloods in Amersfoort

Aan de slag met nieuwe software voor personeelsplanning – Klantcase DELA

U heeft een keuze gemaakt voor nieuwe software voor uw personeelsplanning, hoe nu verder? Namens Integral vertelt Marlice Noordhoorn van MaNo Projectmanagement u over haar ervaringen en geeft u tips en adviezen vanuit de praktijk. Ze heeft onlangs vanuit haar rol als projectmanager het implementatietraject van Checks (software van Integral) bij DELA succesvol afgerond. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u zich goed voorbereiden op een succesvolle implementatie, valkuilen vermijden en leren van de do’s en don’ts? Mis deze interactieve presentatie dan niet.

Spreker en bio: Marlice Noordhoorn

Marlice Noordhoorn, MaNo Projectmanagement

Na de afronding van haar studie Bedrijfswetenschappen is Marlice Noordhoorn werkzaam geweest als procesconsultant, teammanager en businessanalist in de zorg en de verzekeringsbranche. Sinds de specialisatie in het vak projectmanagement leidt zij software implementatietrajecten desgewenst vanaf het moment van initiatie van het project tot en met de overdracht aan de gebruikersorganisatie.

Deelname aan event en sessie is gratis voor de doelgroep.

Integral met Checks op PlanMen WFM congres

U treft ons tijdens het congres in Amersfoort ook op de Integral stand. Of kom naar de demo van Checks van 13.55 tot 14.15 uur.

Menu