Bibliotheek Zuid-Kennemerland kiest voor Checks

Deel dit artikel

Traktatie Checks live bij Bibliotheek Zuid-KennemerlandFeestelijke introductie Checks

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft gekozen voor Checks voor haar personeelsplanning. En hoe! Onlangs werd de nieuwe planningstool feestelijk gepresenteerd aan alle medewerkers van de Bibliotheek. Vanuit Integral was directeur Willem Boersma bij deze introductie aanwezig (foto hieronder). Hierbij hoorde ook een heerlijke traktatie voor alle medewerkers onder het mom Check(s) je rooster!

Presentatie Willem Boersma Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Waarom Checks?

Voor de start met Checks van Integral maakte de Bibliotheek Zuid-Kennemerland nog gebruik van Excel voor het maken van de personeelsroosters. Dit kostte veel tijd waardoor het besluit werd genomen om over te stappen op een professioneel planningspakket. Belangrijk voor de Bibliotheek is een vlotte communicatie met de medewerkers via MyChecks en ChecksApp. Bovendien is het rooster nu altijd up-to-date en worden fouten in de planning voorkomen. De koppeling met Afas maakt het makkelijk om snel en foutloos persoons- en verlofgegevens in te lezen in het roosterpakket. Met Checks hebben planners en managers een goed inzicht en overzicht op de bezetting in de verschillende vestigingen van de Bibliotheek.

Over de Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is veel meer dan een plek om boeken te lenen. Naast de collectie – fysiek en digitaal – biedt de Bibliotheek onder andere plek om te werken of te studeren en talloze inspirerende activiteiten en workshops. De missie van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland: wij willen uitblinken in de bijdrage aan de ontwikkeling van de inwoners uit ons werkgebied.

Bibliotheek Zuid-Kennemerland

 

Menu