Horeca

Personeelsplanning Horeca

Een goede personeelsplanning voor de horeca is niet eenvoudig gemaakt. De horeca is echt mensenwerk en een ontzettend drukke branche, waardoor de roosters met regelmaat kunnen veranderen. Daarnaast kent de horeca veel takken van sport waarbij medewerkers op verschillende locaties moeten werken. Neem bijvoorbeeld de festivals die tegenwoordig door het hele land worden georganiseerd. Met personeelsplanning software voor de horeca, zorgt u ervoor dat plannen eenvoudiger wordt. U bespaart veel tijd, die u voortaan kunt besteden aan andere werkzaamheden. En dat is niet het enige voordeel van de planningssoftware.

Personeelsplanning software horeca: veel voordelen!

Het gebruik van onze software voor de planning van personeel is eenvoudig en efficiënt. Met het softwarepakket van Integral, genaamd Checks, heeft u de mogelijkheid tot het maken van een dynamische planning. Personeel, werkplekken, taken en diensten worden samengebracht op één planbord.

Het rooster biedt inzicht en overzicht voor u als werkgever, maar ook de werknemer kan altijd en overal zijn eigen rooster en dat van collega’s bekijken. En indien u dat wenst, kunnen de medewerkers ook online diensten ruilen, intekenen op openstaande diensten en hun beschikbaarheid en (verlof)wensen aan u doorgeven. Bovendien communiceert u ook gemakkelijk met uw personeel door middel van pushberichten.

Het gebruik van personeelsplanning software in de horeca heeft verschillende voordelen. Een dynamische planning zorgt voor een beter bedrijfsresultaat. Voor u wordt plannen eenvoudiger en medewerkers zijn meer tevreden. Duidelijkheid is immers fijn als het aankomt op roosters. Ook kunnen er sneller wijzigingen worden doorgevoerd en kunnen medewerkers onderling veel zaken zelf regelen. Dit scheelt voor iedereen!

 

Personeelsplanning in de horeca optimaliseren

Heeft u interesse gekregen in Checks om goede planningen te maken voor uw horeca onderneming? Dan kunt u bij Integral vrijblijvend een demo aanvragen. Neemt u ook gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of eerst onze brochure wilt ontvangen. U kunt ons bereiken via contact@checks.nl. Bellen kan ook naar 0294-411977.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu