Zorg

Personeelsplanning zorg

Het maken van een goede personeelsplanning is in de zorg niet altijd eenvoudig. De zorg is bij uitstek een sector waar men te maken heeft met wisselende diensten. Tussendiensten, avonddiensten en ‘s nachts of in het weekend werken behoren tot de orde van de dag. Ook is de zorg een sector waarbij vaak op verschillende locaties wordt gewerkt. Denk aan mensen die thuis verzorgd worden. Of aan verschillende behandelkamers in het ziekenhuis.

Maar hoe zorgt u ervoor dat uw planning in orde is? Met roosterprogramma voor de zorg Checks bereikt u betere resultaten voor uw zorg organisatie en bespaart u ook nog eens kostbare tijd.

Ziekenhuis Tergooi – Mariska van Dijk, Teamleider Radiologie:

“Wat mij in Checks aanspreekt is de compleetheid van het roosterprogramma. We kunnen er al onze medewerkers, hun diensten, taken, locaties en specialisaties goed in kwijt”.

Checks Video roosterprogramma zorg

 

Voordelen personeelsplanning software voor de zorg

Met softwarepakket Checks kunt u op eenvoudige wijze uw zorg personeel plannen. Omdat er in de zorgsector vaak wijzigingen in de planning plaatsvinden, is Checks er op ingericht u optimaal te ondersteunen bij deze wijzigingen. Met Checks, roosterprogramma voor de zorg, kunt u makkelijk uw planning aanpassen of de medewerkers meer inspraak op de planning geven met (een vorm van) zelfroosteren. Neem bijvoorbeeld het ruilen van diensten of het intekenen op openstaande diensten via de webtool MyChecks of de ChecksApp. Het is mogelijk om pushberichten te versturen naar de mobiele telefoons van uw medewerkers. Met deze tools bereikt en betrekt u de medewerkers direct bij de planning. Ideaal voor een sector met enorme werkdruk, zoals de zorg. U communiceert makkelijk en snel, wat u de nodige tijd bespaart. Checks biedt ook advies wanneer u medewerkers moet vervangen in geval van ziekte en verlof.

Ideale personeelsrooster opstellen

U kunt het personeelsrooster opstellen zoals dat het best past bij uw organisatie of afdeling. Zelfroosteren is een goede optie met Checks, maar ook andere manieren van plannen zijn mogelijk zoals automatisch roosteren of het instellen van een roulatierooster. Bovendien kan het planningspakket u slimme suggesties geven voor het invullen van een dienst. Checks kijkt daarbij naar de beschikbaarheid en competenties van uw mensen en geeft u de best passende opties aan.

Ervaring met personeelsplanning zorg

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Checks wordt al jaren naar tevredenheid ingezet binnen uiteenlopende zorginstellingen, zoals geestelijke gezondheidsinstellingen, zelfstandige behandelcentra, ziekenhuizen, jeugdzorg, huisartsenposten en tandartspraktijken. We kennen de zorgsector en weten wat er speelt. Hierdoor kunnen we goed inspringen op uw vragen en wensen. Eén van de Checks gebruikers is Ziekenhuis Tergooi:

‘Checks biedt overzicht en werkt prettig. We laten de rekenautomaat van Checks de medewerkers automatisch verdelen over de werkplekken, zien snel welke diensten nog niet zijn ingevuld en besparen tijd.’

Lees hier meer over de ervaringen van de afdeling Radiologie binnen Ziekenhuis Tergooi. Andere opdrachtgevers binnen de zorg zijn onder andere VogellandenUMC Utrecht, Prinses Maxima Centrum en Residentie Kroeven.

Selectie Checks zorg klanten

Personeelsplanning optimaliseren? Kies voor Checks.

Wanneer u interesse heeft in roosterprogramma Checks voor uw zorg organisatie, kunt u altijd vrijblijvend een demo aanvragen. Heeft u nog vragen of wilt u eerst onze brochure ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via contact@checks.nl of bel ons op 0294-411977.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma

Menu