Checks op PlanMen WFM congres

Deel dit artikel

PlanMen WFM congres

Op donderdag 21 september vindt het PlanMen Workforce Management congres plaats, in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Integral is met Checks wederom van de partij als kennispartner. Kom langs op onze stand of schuif aan bij de demo van onze software Checks voor uw personeelsplanning. Ook bieden wij tijdens het event een parallelsessie aan. Deze wordt verzorgd door Marlice Noordhoorn van MaNo Projectmanagement en Hauke Sie namens Integral.

Parallelsessie om 11.05 uur op PlanMen WFM congres:

Aan de slag met nieuwe software voor personeelsplanning! – KLANTCASE DELA

U heeft een keuze gemaakt voor nieuwe software voor uw personeelsplanning, hoe nu verder? Namens Integral vertelt Marlice Noordhoorn van MaNo Projectmanagement u over haar ervaringen en geeft u tips en adviezen vanuit de praktijk. Ze heeft onlangs vanuit haar rol als projectmanager het implementatietraject van Checks (software van Integral) bij DELA succesvol afgerond. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u zich goed voorbereiden op een succesvolle implementatie, valkuilen vermijden en leren van de do’s en don’ts? Mis deze interactieve presentatie dan niet.

Spreker en bio: Marlice Noordhoorn

Marlice Noordhoorn, MaNo Projectmanagement

Na de afronding van haar studie Bedrijfswetenschappen is Marlice Noordhoorn werkzaam geweest als procesconsultant, teammanager en businessanalist in de zorg en de verzekeringsbranche. Sinds de specialisatie in het vak projectmanagement leidt zij software implementatietrajecten desgewenst vanaf het moment van initiatie van het project tot en met de overdracht aan de gebruikersorganisatie.