Scala aan mogelijkheden met Checks Uitbreidingen

Checks is een compleet softwarepakket voor uw personeelsplanning, waarmee u na een vlot implementatietraject aan de slag kunt. Integral is continu bezig om Checks uit te breiden en te verbeteren. Hieronder leest u meer over de verschillende aanvullingen die kunnen worden toegevoegd aan het reeds uitgebreide basispakket van ChecksMyChecksChecksApp en ChecksCounts:

Checks Uitbreidingen

Rekenautomaat

Checks ondersteunt de planner met automatische planningsmogelijkheden door de rekenautomaat. Checks vult elk rooster automatisch. Voor hoofd- en secundaire taken, zoals BHV of EHBO. Bekijk ook de video.

Multi-user

Ondersteuning van het gebruik van Checks door meerdere planners tegelijk.

Export naar agenda systemen

Export van de diensten naar de eigen Google of Outlook agenda’s van medewerkers.

ChecksForecast

ChecksForecast maakt automatisch een prognose van de benodigde bezetting op basis van verwachte werkzaamheden. Bekijk hier de video.

ChecksUrenAkkoord

ChecksUrenAkkoord is een module voor tijdregistratie en urenverantwoording. Het zorgt ervoor dat de vooraf geplande uren en de achteraf geregistreerde uren goed kunnen worden vergeleken. De gewerkte uren kunnen eenvoudig worden bepaald en aangepast voor bijvoorbeeld het toekennen van CAO toeslagen, en vervolgens direct naar een salarissysteem worden gestuurd voor verdere salarisverwerking.

ChecksConnector

Checks kan probleemloos gekoppeld worden aan andere systemen zoals ERP, personeelsinformatie, salarisadministratie of tijdsregistratie. Lees hier meer en bekijk de video.

ChecksPeople

In Checks kunnen ook medewerker gegevens worden bijgehouden. ChecksPeople is de naam voor het personeelsinformatie systeem (PIS) van Checks. De organisatiestructuur en gegevens van medewerkers worden automatisch gekoppeld aan andere gegevens uit Checks zoals contracten, kostenplaatsen of competenties.

ChecksProjecten

ChecksProjecten ondersteunt optimaal bij het plannen van mensen op projecten. De planning kan worden bekeken vanuit verschillende invalshoeken: het project, de medewerker of de afdeling. Lees meer en bekijk de video.

ChecksTinyTask

Met het planbord ChecksTinyTask plant u verschillende activiteiten binnen een dienst: meerdere afspraken, opdrachten, bewerkingen, bezoeken, ritten of orders. Bekijk hier de video.

ChecksTouchscreen

Het rooster van alle medewerkers wordt op een groot scherm getoond in een centrale ruimte waar iedereen regelmatig komt (ingang, kantine).

ChecksTravel

ChecksTravel rekent de uit te betalen reiskosten per medewerker uit.

Meertalig

Checks wordt standaard geleverd in het Nederlands maar is ook beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Portugees en Turks.

Lijn planning

Module om de benodigde bezetting (werkvraag) voor een productielijn (bijvoorbeeld een reeks machines in de industrie) mee uit te rekenen.

Maatwerk

Op uw verzoek kunnen we extra mogelijkheden toevoegen aan Checks. Neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Menu