Checks van de partij op WFM congres

Deel dit artikel

WFM CongresChecks is als partner van Vlirdens natuurlijk ook dit jaar weer van de partij op het WFM congres. Hét congres over personeelsplanning en Workforce Management.

WFM congres op 11 mei

Het ‘congrestival’ is op donderdag 11 mei in Landgoed Zonheuvel in Doorn. Kom ook langs voor de laatste insights voor WorkForce Management en Personeelsplanning.

Congresprogramma

Dit jaar is er meer te beleven dan ooit! Vlirdens zorgt voor een boordevol en interessant programma. Dat is nodig, want we staan in Nederland voor een aantal pittige uitdagingen.

Spreker Hans Eikema van Royal A-ware

Tijdens het WFM congres zal onze klant Hans Eikema van Royal A-ware een presentatie geven over waar hij in zijn werk als HR projectmanager bij Royal A-ware tegenaan loopt. Alle vernieuwingen op HR gebied leiden weer tot nieuwe vraagstukken. Hans laat ons zien hoe hij daar met creativiteit, oplossend vermogen en de hulp van personeelsplanning tools als Checks mee omgaat.

Hans heeft jarenlange ervaring en veel kennis op HR gebied en deelt deze kennis graag tijdens deze sessie! Kijk voor hier voor meer informatie over het programma.

Graag tot ziens op het congres

Ben je planner, WFM-er, HR-manager of directielid? Kom dan ook naar het congres op 11 mei. We verwelkomen je ook graag op onze Checks stand!

Voor meer informatie of voor het bestellen van tickets ga je naar wfmcongres.nl.

Met de kortingscode INT8H5VK6 krijg je 10% korting op een ticket.

 

 

Menu