Coöperatie DELA kiest voor Integral

Deel dit artikel

Na een eerdere leveranciersselectie heeft DELA gekozen voor Integral. Een aantal DELA vestigingen werkt ondertussen al met Checks, de personeelsplanning software van Integral. Bij de overige locaties vordert de implementatie goed. Alle betrokkenen hebben een training gevolgd en medewerkers kunnen gebruik maken van de ChecksApp. De eerste aanlevering aan de salarisadministratie heeft ook al plaatsgevonden.

Uitgangspunt

Het uitgangspunt is dat elke DELA planner de huidige manier van plannen kan aanhouden, maar dan voortaan in Checks. Checks controleert op de actuele wet- en regelgeving en geeft meldingen indien de ATW regels worden overtreden. Daarnaast zijn de rapportages die door Checks worden geboden een belangrijk aspect bij het houden van overzicht door het management. Voor de medewerker is het mogelijk om in Checks ook het verlofsaldo in te zien.

Samen met…

Vanuit Checks wordt er data aan Raet aangeleverd voor het inlezen van de salarisgegevens. Ook PlanMen werkt mee aan dit project. Een PlanMen adviseur is bij DELA ter plaatse om hen te begeleiden in het traject. Uiteraard komen de implementatieconsultants van Integral ook regelmatig over de vloer om acties en voortgang te bespreken en te ondersteunen bij vragen.

 

Lees ook het artikel: Succesvolle implementatie van Checks bij DELA

 

DELA

Menu