Digitaal rooster voor gemeente Rijswijk

Deel dit artikel

De afdeling Handhaving & Toezicht Parkeren van de gemeente Rijswijk is onlangs live gegaan met Checks voor het digitaal roosteren.

Medewerkers betrokken bij online rooster

Voor het delen van het online rooster met de medewerkers, wordt de webtool MyChecks en de ChecksApp gebruikt. Hiermee hebben de mensen altijd toegang tot hun eigen actuele personeelsrooster. De medewerkers weten steeds beter hun weg te vinden in MyChecks en de ChecksApp. Ze kunnen steeds meer zelf doen, zoals verlof aanvragen, taken wijzigen of cursussen invoeren. De planner geeft vervolgens al dan niet akkoord.

Roulatieroosters in Checks

Onze implementatieconsultant Marijke heeft de afdeling geholpen met het inrichten van de software en het verzorgen van de training. Ook is er bij deze implementatie samengewerkt met adviesorganisatie Planning to Succes. Zij hebben de roulatieroosters voor het komende jaar met Checks gemaakt zodat de afdeling Handhaving en Toezicht voorlopig vooruit kan met de planning van onder meer de BOA’s en Toezichthouders parkeren.

Anice Hagui, Coördinator Handhaving en Toezicht Parkeren bij gemeente Rijswijk, laat weten:

Marijke (Integral, leverancier Checks) en Sonja (Planning to Succes) hebben ons meegenomen in het proces van opstart, ondersteuning, uitleg en nog veel meer bij de implementatie en het starten met Checks voor onze personeelsplanning. Grote waardering, dankbaarheid en complimenten waardig!

 

Menu