Even voorstellen: nieuwe collega!

Deel dit artikel

Vanaf december 2022 is Brigit Beerthuizen bij Integral gekomen om het team te versterken en de planningssoftware Checks nog beter bekend te maken.  In onderstaande stuk stelt zij zich even kort voor!

Waarom Integral?

Integral levert de planningssoftware Checks. Deze planningssoftware is met name voor ingewikkelde personeelsplanning geschikt. De tool is heel flexibel, kan enorm veel, en is voor planners met ingewikkelde planningen écht een uitkomst. Tegelijkertijd is de software voor hele simpele planningen misschien wel te uitgebreid. Hierdoor zijn we met de communicatie en marketing echt op zoek naar een hele specifieke doelgroep. Dit maakt het voor mij een leuke uitdaging om deze groep te vinden en mee in contact te komen. Daarnaast vind ik het erg leuk om dit in het  marketing team (samen met collega Manon) te kunnen gaan doen en samen mooie projecten te bedenken.

Ervaring

Ik ben mijn carrière begonnen in het media onderzoek en heb heel veel onderzoek gedaan naar effectieve manieren van marketing / communicatie. Op een gegeven moment wilde ik graag de opgedane kennis in de praktijk gaan inzetten voor bedrijven en hun producten. Je kunt hierbij denken aan het maken van mooie websites, goede content, nieuwsbrieven, blogs, webinars, etc. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende uiteenlopende branches, van opleidingen, tot food, tot IT en nu dan personeelsplanning.

Meer over Brigit

Ik ben woonachtig in Hilversum met mijn man en twee zonen (8 en 10 jaar). Ik ben het liefst bezig en speel graag een potje tennis. Ik heb pas geleden een Mountainbike aangeschaft en ben nu ook vaak in het bos te vinden.

Eerste maanden bij Integral

De afgelopen twee maanden ben ik veel bezig geweest met inlezen en bekend raken met alles wat er bij personeelsplanning komt kijken. Uiteraard heb ik ook kennis gemaakt met al mijn collega’s. Ik wil mijn collega’s bedanken voor het warme welkom en de hulp bij het bekend raken met dit voor mij nieuwe onderwerp. De sfeer op kantoor is erg gemoedelijk. Ik kijk ernaar uit om het komend jaar de mooie plannen die we samen hebben succesvol ten uitvoer te brengen.