Even voorstellen | Nieuwe collega

Deel dit artikel

Wie ben je?

Nieuwe collega

Mijn naam is Marijke Landman, ik woon in Almere. Ik ben getrouwd en heb twee tieners.

Wat doe je bij Integral?

Ik ben Implementatieconsultant voor Checks, ons softwarepakket voor personeelsplanning. Sinds begin februari ben ik in dienst bij Integral. Onze klanten help ik bij het in gebruik nemen van Checks, MyChecks, Counts en alles wat er bij hoort. Ik ben al bij een aantal opdrachtgevers langs geweest – Prinses Maxima Centrum, Refresco, Intersnack, De Waterwolf en Salland Groep – en heb ook klanten telefonisch gesproken. Ik verwacht ongeveer de helft van de tijd bij klanten te zijn en de andere helft op kantoor om op afstand klanten te helpen of implementaties voor te bereiden. Voorlopig loop ik ook nog veel mee met de collega’s.

Hoe bevalt het je tot nu toe?

Ik vind de afwisseling in klanten heel leuk. En we hebben hele verschillende opdrachtgevers in allerlei branches valt me op. Ik heb nu ook al contact met een paar klanten om hen te helpen met wat specifieke vragen. Er zijn veel mogelijkheden in Checks en ik vind het prettig om die te ontdekken door er gewoon mee bezig te zijn. Ook echt tof dat ik daar de tijd voor krijg.

Bij Integral blijf ik makkelijk op de hoogte van alles wat er speelt bij klanten. Dat vind ik ook het fijne aan een klein team. De lijnen zijn kort en de cultuur is vriendelijk. Onderling maar ook met klanten is het contact makkelijk en prettig. Integral vind ik zelf ook goed benaderbaar. Het is wat informeler maar tegelijkertijd zijn we er wel heel serieus mee bezig en helpen we de klant altijd zo goed mogelijk.

Wat verwacht je nog?

Ik hoop dat ik nog bij veel klanten mag langskomen om hen te helpen. Ik vind het fijn om met eigen ogen te zien waar we het allemaal voor doen. Waar kan ik dat beter zien dan bij de klant zelf?

Menu