Flitsende start en implementatie bij gemeente Ede

Deel dit artikel

gemeente EdeDe gemeente Ede is snel van start gegaan met het in gebruik nemen van Checks voor hun afdeling Toezicht & Handhaving. Begin december maakte zij de keuze voor Checks en op 1 januari waren zij al klaar voor de overstap naar hun nieuwe softwarepakket voor personeelsplanning. Met recht een flitsende start!

Waarom zo snel?

Volgens Checks implementatieconsultant Marijke Landman heeft dit alles te maken met de inzet van de gemeente Ede. “De planners zijn er heel enthousiast mee aan de slag gegaan en geven het prioriteit, zodat de implementatie van Checks vlot kon slagen. Er is gewoon veel energie in gestoken. En met een duidelijk visie op de inrichting kan het dan heel snel gaan. Bij Integral ondersteunen wij dit maar al te graag als implementatieconsultants.” 

Roulatieroosters en App

De afdeling Toezicht & Handhaving heeft in een paar weken tijd grote stappen gemaakt om roulatieroosters te maken voor de medewerkers. Ook gebruiken ze de ChecksApp voor het delen van de personeelsplanning met de mensen, zodat zij altijd het actuele werkrooster op zak hebben. Er wordt nu volop gepland met Checks en binnenkort worden de rapportages van ChecksCounts ook in gebruik genomen. 

Menu