Integral bedient uitzendbranche samen met HelloFlex

Deel dit artikel

Sinds kort werkt Integral samen met HelloFlex. HelloFlex bedient de uitzendbranche met volledig geïntegreerde online tools. HelloFlex gaat Checks, de personeel planningssoftware van Integral, in de markt zetten onder de naam HelloFlex Planning. De eerste uitzendbureaus hebben al een start gemaakt met deze planningstool.

De keuze voor Integral is voortgekomen uit de enorme ervaring die Integral heeft opgedaan met haar planningstechnologie bij een zeer groot beursgenoteerd uitzendbureau in Nederland,” zo licht Antoin Bakelaar, Manager Sales bij HelloFlex group, toe in een gezamenlijk interview met Integral directeur Hauke Sie.

 

Trackrecord Integral

Integral biedt moderne planningssoftware die volledig op maat is in te richten per sector, per bedrijf en zelfs voor elke individuele planner in een bedrijf. “Dat is nodig,” zegt Sie, “want in tegenstelling tot boekhouding, waarbij er alleen maar goede en foute uitkomsten zijn, bestaat er geen ultieme planningsaanpak die kan worden toegepast in elke situatie. De ideale planningstool is naar keuze instelbaar en uit te breiden voor iedere gebruiker en werkomgeving. En dat biedt Integral.”

Hauke Sie

Hauke Sie: “Een zeer groot beursgenoteerd Nederlands uitzendbedrijf vroeg ons ruim tien jaar geleden om een maatwerk roosterpakket te ontwerpen. Zij vroegen ons hiervoor omdat wij toen reeds de nodige ervaring hadden met ons eigen product voor personeelsplanning bij verschillende klanten. Aansluitend hebben wij al deze expertise gebruikt voor onze planningstechnologie die nu wordt geïntegreerd in HelloFlex onder de naam HelloFlex Planning. Wij leveren niet alleen de technologie, maar kunnen ook uitstekend meedenken met een uitzendbureau en snel doorgronden wat hij wil, zelfs als het bureau zelf nog naar de juiste verwoording zoekt.”

 

Integratie met HelloFlex

“Een uitzendbureau steunt op goede administratie en goede planning. Beide aspecten vullen elkaar aan. HelloFlex had nog geen planningstool, terwijl zeer veel HelloFlex klanten daar om vroegen,” zo bevestigt Antoin Bakelaar. De eerste klanten van deze tool zijn uitzendbureaus en detacheringsbureaus, actief in de sectoren beveiliging en zorg.”

Lees hier het volledige interview met Hauke Sie, directeur Integral, over de strategische inzet van een planningstool in de flexbranche

 

 

 

Menu