Integral partner PlanMen WFM congres 2019

Deel dit artikel

Deelname Checks congres

In september vindt het jaarlijkse PlanMen WFM congres weer plaats. Integral neemt met Checks daaraan deel als congrespartner.

WFM congres 2019

Dit jaar is de opzet van het congres over workforce management en personeelsplanning anders. Het congres zal bestaan uit twee dagen en wordt gesplitst in non-profit en profit. Slechts een beperkt aantal partners krijgt hier de ruimte om bij te zijn. Checks is aanwezig op de non-profit dag op 19 september. Uiteraard helpen we ook veel profit klanten met hun personeelsplanning.

Breakout sessie

Bij onze stand worden er breakout sessies gehouden. Arjan van Hoorn van UMC Utrecht vertelt u alles over de capaciteitssturing van zorgprofessionals. Lees hier meer over deze sessie.

Locatie

De locatie is LaPlanMen WFM congresndgoed Zonheuvel in Doorn. Voor meer informatie en gratis registreren voor het congres gaat u naar de website van het WFM congres.

Tot ziens op het congres

Uiteraard zijn we gedurende het event aanwezig om met u kennis te maken en al uw vragen over personeelsplanning en Checks te beantwoorden. Graag tot dan!

WFM congres 2019

Menu