Kring Vrienden ’s-Hertogenbosch gaat vrijwilligers plannen met Checks

Deel dit artikel

De vereniging Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch maakte al van Checks gebruik voor het plannen van mensen op vaartochten. Onlangs koos ook de tak die zich bezig houdt met rondleidingen en wandelingen door Den Bosch voor Checks voor het plannen van haar vrijwilligers.

Toekomstbestendig

Eerder maakte de Kring Vrienden nog gebruik van een ander pakket maar vanwege het beheer bij 1 persoon en de toekomstbestendigheid, werd er gezocht naar een goede opvolger. Zo kwamen ze bij Checks uit. Momenteel wordt er gewerkt aan de inrichting van de software. Het doel is om in het nieuwe seizoen, vanaf april, de roosters in Checks te hebben staan.

Ad hoc planning

Bij het plannen van de vrijwilligers op de rondleidingen is er sprake van ad hoc planning. Handig aan Checks is dat er snel en flexibel kan worden geschoven met de inzet van de mensen. Hierbij houdt Checks rekening met de doorgegeven beschikbaarheid van de vrijwilligers en de competenties die zij hebben.

De mensen kunnen met de ChecksApp hun beschikbaarheid doorgeven en het rooster bekijken. Voor degene die de planning maakt, zorgt Checks ervoor dat er beter inzicht is in de diensten en taken van de vrijwilligers. Hierdoor kan er met Checks zo veel mogelijk gestreefd worden naar een eerlijke verdeling van de diensten of taken.

Over Kring Vrienden van ’s-Hertogenboschkring vrienden

Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch organiseert verschillende activiteiten vanuit een cultuurhistorisch perspectief in ‘s-Hertogenbosch. De vrijwilligers zorgen naast rondleidingen en stadswandelingen ook voor vaartochten over de Binnendieze en Dommel voor een mooie, blijvende herinnering aan de stad.

Menu