Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch kiest voor Checks

Deel dit artikel

Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch verzorgt onder andere vaartochten over de Binnendieze en andere wateren in en om Den Bosch. Onlangs rondde de vaartak van deze heemkundekring de pilot met Checks succesvol af. Ondertussen is het inrichten van de software gereed en zijn ze bezig met het maken van de roosters in Checks. Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch heeft de roosters voor de vaarperiode vanaf juli al gemaakt met Checks en dit gecommuniceerd met de vrijwilligers.

Beschikbaarheid vrijwilligers

Vanuit de vereniging worden er ca. 130 vrijwilligers gepland voor zo’n 220 diensten per week van elk 2 of 3 vaartochten, van 1 april tot en met 31 oktober. De vrijwilligers mogen doorgeven wanneer ze niet beschikbaar zijn. Dit gaan ze allereerst doen via MyChecks en later ook met de ChecksApp. Nadat het rooster is opgesteld kunnen er eventueel diensten worden geruild. Ze gaan automatisch plannen waarbij er door Checks een planning wordt gemaakt op basis van de beschikbare vrijwilligers.

Over Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch

Kring Vrienden van 's-HertogenboschKring Vrienden van ’s-Hertogenbosch organiseert verschillende activiteiten vanuit een cultuurhistorisch perspectief in ‘s-Hertogenbosch. Naast vaartochten over de Binnendieze en Dommel verzorgen de 350 vrijwilligers ook rondleidingen en stadswandelingen voor een mooie, blijvende herinnering aan de stad.