MediPoolFirst kiest professionele planningstool

Deel dit artikel

MediPoolFirst verzorgt voor GGZ-instellingen en ziekenhuizen de flexpool van artsen voor de crisisdienst. Zij plannen artsen en medisch specialisten voor voorwacht- en achterwachtdiensten. Om het planningsproces te optimaliseren was het tijd om gedag te zeggen tegen het plannen in Excel en een professionele planningstool in huis te halen.

Communicatie met artsen

MediPoolFirst is landelijk werkzaam voor verschillende zorgorganisaties en voor een groot netwerk aan artsen. Per zorgorganisatie ontvangen zij een planning en deze wordt gedeeld met de artsen om te zorgen voor een match. Het rondmaken van deze planning vindt inmiddels plaats in Checks. De artsen maken gebruik van de app voor bijvoorbeeld het doorgeven van beschikbaarheid én om inzicht te krijgen in de diensten die zij gaan draaien. En dit met bijbehorende tijden en werklocatie. Als planner kun je pushberichten sturen naar de artsen dat zij zich kunnen inschrijven voor openstaande diensten, diensten kunnen ruilen en gewerkte uren kunnen invoeren.

Koppeling met AFAS Software

Vanuit MediPoolFirst kwam de wens om een koppeling te maken met AFAS Software voor facturatie en het importeren van gegevens in Checks. Dit bespaart tijd, zorgt voor een accurate afhandeling en voorkomt fouten in het proces.

Over MediPoolFirst

Sámen droombanen en talenten verbinden voor de zorg. Dat is de missie van MediPoolFirst. MediPoolFirst is landelijk actief van Den Helder tot Maastricht en van Enschede tot Middelburg. Zij beschikken over een groot netwerk van zorgorganisaties zoals GGZ-instellingen, verpleeghuizen en ziekenhuizen. Ook het netwerk van artsen, zowel basisartsen en medisch specialisten, breidt steeds verder uit. Binnen dit netwerk brengen zij droombanen en talenten samen.

Menu