Multiwacht kiest voor Checks

Deel dit artikel

Na een vlot selectietraject begin dit jaar stapte beveiligingsbedrijf Multiwacht over op Checks voor de personeelsplanning. Ondertussen maken ze volop gebruik van Checks.

Personeelsroosters maken en vlot communiceren 

Voor Multiwacht was het bij de selectie al van belang dat de CAO Beveiliging in Checks opgenomen zou zijn. Dat is natuurlijk het geval. Bij het maken van de personeelsplanning in Checks, worden ook de ChecksApp en webtool MyChecks ingezet. Hiermee kan de organisatie het rooster snel en makkelijk communiceren met de medewerkers.

In de App kunnen de mensen hun rooster bekijken, verlof aanvragen en berichten ontvangen van de planner over hun dienst. Met MyChecks kan dit ook. Bovendien kunnen ze met de webtool ook intekenen op openstaande diensten en het rooster kan gekoppeld worden met de agenda in bijvoorbeeld Outlook. Praktisch om zo alle diensten gelijk terug te zien in de eigen agenda.  

Naast de beveiligingsmedewerkers worden ook de brandwachten van Multiwacht met Checks ingepland op de juiste dienst, taak, tijd en locatie.

Multiwacht

Over Multiwacht

Multiwacht is een middelgroot beveiligingsbedrijf in het Utrechtse Houten dat landelijk hun dienstverlening verzorgt.

Menu