Muziekgebouw Eindhoven kiest voor interactieve planning

Deel dit artikel

Muziekgebouw Eindhoven is onlangs gestart met Checks voor haar personeelsplanning. De medewerkers worden betrokken bij de planning. Zij worden niet alleen op dagen en tijden gepland maar ook op de events en taken.

Interactie met medewerkers

Voor een passende planning maakt het muziekgebouw weekroosters. Hiervoor moeten de medewerkers drie weken van tevoren hun beschikbaarheid doorgeven via de ChecksApp of de webtool MyChecks. Nadat de planner de mensen heeft ingepland op basis van hun beschikbaarheid, krijgen zij een pushbericht dat het rooster klaar staat. De medewerkers kunnen het rooster en de openstaande diensten online inzien en eventueel aangeven dat ze nog extra diensten willen draaien. Ook is het mogelijk om via de ChecksApp of MyChecks een dienst te ruilen met een collega.

Koppeling YesPlan

Vanuit Checks is er voor Muziekgebouw Eindhoven een koppeling gemaakt met Yesplan. Yesplan is voor organisaties in de culturele sector het systeem waarmee zij hun voorstellingen beheren. Met de koppeling van Checks met Yesplan plannen ze makkelijk de mensen op de ingelezen voorstellingen.

Over Muziekgebouw EindhovenMuziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven is een eigentijdse concertzaal met een internationale allure. Jaarlijks vinden ruim 160.000 muziekliefhebbers hun weg naar dit bijzondere gebouw in het hart van Eindhoven.