Newasco de Hoop kiest voor personeelsplanning met Checks

Deel dit artikel

Newasco (Nederlandse Wasserij Combinatie) de Hoop in Amersfoort koos eerder dit jaar voor Checks voor haar personeelsplanning en urenregistratie. Onlangs is de mobiele linnenkamer live gegaan met de software. De chauffeurs worden ook met Checks ingeroosterd en later worden de productiemedewerkers van de wasserij eveneens ingepland met Checks.

Van handmatig plannen naar meer overzicht met Checks

Eerder werd er bij Newasco handmatig gepland. Dat kostte veel tijd. Ook was er de wens voor meer overzicht op de planning, locaties, bezetting en uren van de mensen. Checks biedt dit overzicht. Met de software maakt Newasco nu roulatieroosters voor de medewerkers.

De medewerkers van de mobiele linnenkamer werken op verschillende locaties van de klanten. De productiemedewerkers kunnen op verschillende afdelingen en werkplekken staan. Daarom is het voor Newasco belangrijk om te kunnen zien waar de mensen aan het werk zijn en wat de bezetting per afdeling in de productie is. Daarnaast is het eenvoudiger om te kunnen zien welke medewerker op welke werkplek kan staan. Op deze manier gaat het plannen een stuk sneller.

ChecksApp voor de medewerkers

De medewerkers hebben via de ChecksApp altijd toegang tot het actuele rooster. Daarnaast kunnen zij ook digitaal verlof aanvragen en hun verlofuren inzien via de App.

Over NewascoNewasco

Newasco textielreiniging de Hoop is een Amersfoorts familiebedrijf opgericht in februari 1900. Newasco is een wasserij en dienstverlener in textiel voor zorg, horeca, bedrijven en particulieren. Denk hierbij aan het wassen, beheren en verhuren van alle textiel.

 

Menu