Nieuwe Checks Outlook Export

Deel dit artikel

Checks rooster in Outlook agenda

Onlangs is er een nieuwe Checks Outlook Export ontwikkeld, naast een reeds bestaande Outlook export. Met de nieuwe export komt het personeelsrooster vanuit MyChecks direct in de eigen Outlook agenda van de medewerker te staan. Voor de medewerkers een verrijking aangezien zij en hun collega’s de diensten in één oogopslag in de reguliere Outlook agenda zien. Dit zorgt voor overzicht en rust.

Wat ziet de medewerker in de Outlook agenda?

In de Outlook bedrijfsagenda zien de medewerkers hun diensten, taken, werktijden, werkplekken en eventuele commentaren en tijditems als verlof. Deze informatie wordt 1 op 1 overgenomen vanuit de webtool MyChecks. Dit gebeurt de hele dag door waardoor de mensen altijd beschikken over de actuele roostergegevens in hun agenda.

Checks Outlook Export

Checks Outlook Export in gebruik

UMC Utrecht en technische dienstverlener Unica maken al gelijk gebruik van de nieuwe Checks Outlook Export. UMC Utrecht was ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe koppeling.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van de nieuwe Checks Outlook Export? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0294-411977 of mail naar contact@checks.nl.

Menu