Innovatie, Integratie & Interactie

Checks is betaalbare personeelsplanningsoftware die efficiënt plannen nastreeft door innovatieve mogelijkheden. In een volledig geïntegreerd product en ontwikkeld door interactie met haar klanten.

Checks is innovatief

Checks is de perfecte planningspartner die verrast met haar mogelijkheden. Ze is vooruitstrevende software die personeelsplanning efficiënter maakt. Toekomstige ontwikkelingen binnen personele inzet zijn de basis voor haar ontwikkeling. Checks is personeelsplanning voor de toekomst.

Checks is geïntegreerd

Checks staat voor geïntegreerde software op drie vlakken. Ten eerste wordt Checks gekocht als één geïntegreerd pakket. De klant betaalt alléén voor datgene wat nodig is om de planning optimaal te laten verlopen. Ten tweede integreert Checks ieder onderdeel van personeelsplanning als een harmonieus geheel. Het afstemmen van lange projecten, diensten of kortstondige activiteiten binnen een dienst komen overzichtelijk samen. Ook het plannen vooraf en registreren van uren achteraf, wordt door Checks naadloos gecombineerd. Ten derde koppelt Checks moeiteloos met andere softwaresystemen zoals ERP, HRM, facturatie of salarissystemen. Checks is met haar geïntegreerde mogelijkheden, standaard software dat voelt als maatwerk.

Checks ontwikkelt interactief

Checks is standaard software dat voor en samen met de klant is ontwikkeld. Als producent van Checks luisteren wij proactief en nauwgezet naar klanten. Met onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring rond personeelsplanning, bieden wij oplossingen aan waar klanten zelf nog niet aan gedacht hebben. Alle ontwikkelingen zijn voor iedere klant beschikbaar. Daarmee blijft Checks vooruitstrevend en betaalbaar.

Menu