Over Integral

Integral en Checks

Integral produceert sinds haar oprichting in 1996, innovatieve en betaalbare software. In de eerste 10 jaar van haar bestaan richtte Integral zich op maatwerk software: in diepgaand overleg met een klant snel tot een goed werkbare oplossing komen. In 2000 werd de eerste maatwerksoftware op het gebied van personeelsplanning opgeleverd aan ABN-AMRO N.V. Daarna volgde er in 2005 een opdracht voor personeelsplanningsoftware van het KNMI en een bekende uitzendorganisatie. Sinds 2005 focust Integral zich volledig op haar eigen standaard software product voor personeelsplanning: Checks.

Uitgangspunt van Integral is om in nauw overleg met haar klant een optimale oplossing te bieden. De klant is koning, niet de (on)mogelijkheden van software. De grote hoeveelheid kennis die Integral opdeed op het gebied van personeelsplanning en bijbehorende software, heeft geleid tot de ontwikkeling van Checks. Iedere organisatie met een personeelsplanningsvraagstuk, groot of klein, zou de beschikking moeten hebben over innovatieve, betaalbare planningssoftware. Dit heeft geresulteerd in standaard personeelsplanningssoftware die breed toepasbaar is en op innovatieve wijze omgaat met de veranderende arbeidsmarkt: Checks, personeelsplanning voor de toekomst!

Voordelen voor u

  • Ervaren partner: Integral denkt en bouwt met u mee
  • Ontwikkelt vanuit een heldere visie op de toekomst
  • Snelheid in consultancy en ontwikkeling

Download hier de Checks brochure. Integral is lid van NLdigital, branchevereniging van ICT-leveranciers.

Team

Integral heeft 15 medewerkers, waarvan 10 softwareontwikkelaars, in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Weesp. De directie bestaat uit Willem Boersma en Hauke Sie.

Dr ir Willem Boersma studeerde Chemische Technologie in Groningen. Hij promoveerde in Eindhoven. Na een post-doc bij Caltech in Californie, USA (NATO Fellowship) werkte hij een aantal jaren voor Shell in verschillende functies binnen R&D te Amsterdam. In 1996 richtte Willem Integral op.

Ir drs Hauke SieMBA studeerde Filosofie en Chemische Technologie in Groningen en behaalde een MBA bij Insead te Fontainebleau. Hij werkte als consultant bij McKinsey en in verschillende commerciële en algemeen management posities bij Gist-brocades (DSM), Friesland Coberco, Pharmamed (Malta) en Actavis (IJsland). Hauke werkte 10 jaar in Frankrijk, Hong Kong en Malta. Hij versterkt Integral sinds 2003.

Hauke-Sie-Integral

Innovatie, Integratie & Interactie

Checks is betaalbare personeelsplanningsoftware die efficiënt plannen nastreeft door innovatieve mogelijkheden. In een volledig geïntegreerd product en ontwikkeld door interactie met haar klanten.

Checks is innovatief

Checks is de perfecte planningspartner die verrast met haar mogelijkheden. Ze is vooruitstrevende software die personeelsplanning efficiënter maakt. Toekomstige ontwikkelingen binnen personele inzet zijn de basis voor haar ontwikkeling. Checks is personeelsplanning voor de toekomst.

Checks is geïntegreerd

Checks staat voor geïntegreerde software op drie vlakken. Ten eerste wordt Checks gekocht als één geïntegreerd pakket. De klant betaalt alléén voor datgene wat nodig is om de planning optimaal te laten verlopen. Ten tweede integreert Checks ieder onderdeel van personeelsplanning als een harmonieus geheel. Het afstemmen van lange projecten, diensten of kortstondige activiteiten binnen een dienst komen overzichtelijk samen. Ook het plannen vooraf en registreren van uren achteraf, wordt door Checks naadloos gecombineerd. Ten derde koppelt Checks moeiteloos met andere softwaresystemen zoals ERP, HRM, facturatie of salarissystemen. Checks is met haar geïntegreerde mogelijkheden, standaard software dat voelt als maatwerk.

Checks ontwikkelt interactief

Checks is standaard software dat voor en samen met de klant is ontwikkeld. Als producent van Checks luisteren wij proactief en nauwgezet naar klanten. Met onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring rond personeelsplanning, bieden wij oplossingen aan waar klanten zelf nog niet aan gedacht hebben. Alle ontwikkelingen zijn voor iedere klant beschikbaar. Daarmee blijft Checks vooruitstrevend en betaalbaar.

PLANNING ALTIJD EN
OVERAL REAL TIME
BESCHIKBAAR.
DAT SCHEELT.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma