Overzichtelijke personeels planning voor Chaud Devant

Deel dit artikel

Chaud Devant, het kledinglabel voor chefs, keukenbrigades en bedienend personeel, koos weloverwogen voor softwarepakket Checks voor haar personeelsplanning.

Waarom Checks?

Het Amsterdamse label zocht een goede oplossing voor het plannen van mensen. Met andere tools was de planning onoverzichtelijk geworden. Het personeelsrooster moest ook met alle part-timers overzicht bieden, zodat duidelijk werd wie waar aan het werk is. Zowel voor management en planners als voor de medewerkers. Met de ChecksApp kunnen de mensen hun eigen rooster en dat van hun collega’s makkelijk inzien. Ook verlof aanvragen is heel praktisch en snel te doen via de App.

Voor Chaud Devant is er een koppeling van Checks met Nmbrs voor HR zaken. De medewerkergegevens hoeven hierdoor niet meer dubbel ingevoerd te worden. Hiermee zal ook tijd worden bespaard.

Medewerkers reserveren ook parkeerplaatsen

Aangezien er bij het kantoor van Chaud Devant sprake is van schaarse parkeerplekken, schiet Checks hier ook te hulp. Sommige medewerkers hebben in het roulatierooster al een parkeerplaats geboekt op hun werkdag. De mensen die geen vaste parkeerplaats hebben en zo af en toe op kantoor zijn, kunnen in MyChecks en de ChecksApp kijken of en welke parkeerplaatsen nog beschikbaar zijn. Als er nog plek beschikbaar is, dan kunnen zij de parkeerplaats bij hun werkdag inplannen.

Over Chaud Devant

Chaud Devant is uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. De designs worden in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Vervolgens worden ze verkocht aan dealers en groothandels in meer dan 20 landen wereldwijd.

Menu