Personeelsplanning software

Checks helpt u efficiënter plannen

Op zoek naar betrouwbare en efficiënte personeelsplanning software, omdat u beter wilt plannen en meer inzicht krijgt? Met het softwarepakket van Checks plant u vele malen sneller en bespaart u veel tijd. Bovendien zorgt onze roostersoftware voor goed inzicht in de bezetting en de gewerkte uren. U voorkomt overbezetting en de samenhangende personeelskosten. Alles in één overzicht!

Ziekenhuis Tergooi – Mariska van Dijk, Teamleider Radiologie:

“Wat mij in Checks aanspreekt is de compleetheid van het pakket. We kunnen er al onze medewerkers, hun diensten, taken, locaties en specialisaties goed in kwijt”.

PDZ Uitzendbureau – Mark Duinmaijer, Vestigingsmanager / implementatieleider personeelsplanning:

“Met het plannen in Checks zorgen we voor een tijdsbesparing van meer dan 50%”.

Personeelsplanning software als totaalpakket

Checks heeft personeelsplanning software ontwikkeld voor het ontwerpen en bijhouden van roosters en uren, zodat uw organisatie optimaal ondersteund wordt. Uw wensen en uw personeelsplanningsvraagstuk staan daarin centraal. Checks heeft een breed scala aan mogelijkheden en is volledig geïntegreerd (geen losse modules). U kunt zo op verschillende manieren het personeelsrooster maken. Zelf handmatig plannen, automatisch plannen (met de rekenautomaat van Checks), zelfroosteren of gebruik maken van vaste roosters of roulatieroosters.

Naast Checks’ personeelsplanning software voor de planner kan uw organisatie ook gebruikmaken van de webmodule MyChecks, de ChecksApp, rapportagemogelijkheden, reiskosten berekenen, CAO, ATW en ORT, taakplanning, het plannen van projecten en korte activiteiten. Bekijk ook al onze uitbreidingen.

Onze personeelsplanning software biedt overzicht en inzicht

De door Checks ontworpen personeelsplanning software is een ideale oplossing om tijd te besparen en meer inzicht te krijgen. Zo maakt de intelligente personeelsplanning software meer mogelijk in het plannen van vraag en aanbod. U kunt overzichtelijk en op één planbord het volgende plannen:

 • Mensen
 • Diensten
 • Taken
 • Werkplekken
 • Activiteiten
 • Projecten

Maar dat is niet alles, u kunt de personeelsplanning software namelijk ook goed gebruiken voor:

 • Over- en onderbezetting duidelijk worden weergegeven
 • CAO- en Arbeidstijdenwetcontrole automatisch worden uitgevoerd
 • Gewerkte uren en contracturen bijgehouden kunnen worden
 • Plannen mogelijk is op basis van competenties en beschikbaarheid van medewerkers
 • Inzetsuggestie van Checks goed werkt voor het inplannen van de meest geschikte medewerkers (ook bij ziekte en verlof)
 • Capaciteitsplanning is geïntegreerd

Daarnaast heeft onze personeelsplanning software ook meerwaarde voor het management door haar managementrapportages. Hiermee kunt u de juiste beslissingen nemen voor uw organisatie.

Medewerkers betrokken bij planning

De planningssoftware is ook voor het personeel een meerwaarde. Medewerkers kunnen zelf hun rooster inzien via MyChecks of ChecksApp. Maar ook roosters van collega’s bekijken, diensten ruilen, intekenen op openstaande diensten, zelfroosteren, beschikbaarheid doorgeven aan de planner en verlofaanvragen behoren tot de opties. Hierdoor raken mensen direct betrokken bij de planning, wat de motivatie onder het personeel ten goede komt.

Maak eigen flexibele overzichten

Checks begrijpt dat u als planner situaties vanuit meerdere kanten wilt bekijken. Checks maakt dit mogelijk door de flexibele assen op het planbord: met één muisklik is de planning te bezien vanuit medewerkers, kwalificaties, werktaak, projecten of werkplek. U kunt dus roosteren zoals u dat wilt!

PLANNING ALTIJD EN
OVERAL REAL TIME
BESCHIKBAAR.
DAT SCHEELT.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu