Personeelsplanning software Checks

Checks helpt u efficiënter plannen

Op zoek naar betrouwbare en efficiënte personeelsplanning software, omdat u beter wilt plannen en meer inzicht wilt krijgen? Met planning software Checks plant u vele malen sneller en bespaart u veel tijd. Bovendien zorgt ons planningsprogramma voor goed inzicht in de bezetting en de gewerkte uren. U voorkomt overbezetting (of onderbezetting) en de samenhangende personeelskosten. Alles in één overzicht!

“Wat mij in Checks aanspreekt is de compleetheid van het pakket. We kunnen er al onze medewerkers, hun diensten, taken, locaties en uiteenlopende specialisaties goed in kwijt.”

Mariska van Dijk

Teamleider Radiologie, Tergooi ziekenhuizen

“Met het plannen in Checks zorgen we voor een tijdsbesparing van meer dan 50%.”

Mark Duinmaijer

Vestigingsmanager, PDZ Uitzendbureau

Personeelsplanning software als totaalpakket

Checks is personeelsplanning software voor het maken en bijhouden van roosters en uren, zodat uw organisatie optimaal ondersteund wordt. Uw wensen en uw personeelsplanningsvraagstuk staan daarin centraal. Checks heeft een breed scala aan mogelijkheden en is volledig geïntegreerd (geen losse modules). U kunt zo op verschillende manieren het personeelsrooster maken. Zelf handmatig plannen, automatisch plannen (met de rekenautomaat van Checks), zelfroosteren of gebruik maken van vaste roosters of roulatieroosters.

Onderdeel van personeelsplanning software Checks voor de planner kan uw organisatie ook gebruikmaken van de webmodule MyChecks, de ChecksApp, rapportagemogelijkheden, reiskosten berekenen, CAO, ATW en ORT, taakplanning, het plannen van projecten en korte activiteiten. Bekijk ook al onze uitbreidingen.

Onze personeelsplanning software biedt overzicht en inzicht

Het door Integral ontworpen personeelsplanning software pakket Checks is een ideale oplossing om tijd te besparen en meer inzicht te krijgen. Zo maakt de intelligente personeelsplanning software meer mogelijk in het plannen van vraag en aanbod. U kunt overzichtelijk en op één planbord het volgende plannen:

 • Mensen
 • Diensten
 • Taken
 • Werkplekken
 • Activiteiten
 • Projecten

Meer opties en voordelen van Checks

U kunt de personeelsplanning software ook goed gebruiken voor:

 • Over- en onderbezetting duidelijk weergegeven
 • CAO- en Arbeidstijdenwetcontrole automatisch uitgevoerd
 • Gewerkte uren, verlof en contracturen worden bijgehouden
 • Plannen mogelijk op basis van competenties en beschikbaarheid van medewerkers
 • Inzetsuggestie van Checks werkt goed voor inplannen van de meest geschikte medewerkers (ook bij ziekte en verlof)
 • Capaciteitsplanning is geïntegreerd
 • Managementrapportages

Medewerkers betrokken bij planning

De planningssoftware is ook voor het personeel een meerwaarde. Medewerkers kunnen zelf hun rooster inzien via MyChecks of ChecksApp. Maar ook roosters van collega’s bekijken, diensten ruilen, intekenen op openstaande diensten, zelfroosteren, beschikbaarheid doorgeven aan de planner en verlofaanvragen behoren tot de opties. Hierdoor raken mensen direct betrokken bij de planning, wat de motivatie onder het personeel ten goede komt.

Maak eigen flexibele overzichten

Checks begrijpt dat u als planner situaties vanuit meerdere kanten wilt bekijken. Checks maakt dit mogelijk door de flexibele assen op het planbord: met één muisklik is de planning te bezien vanuit medewerkers, kwalificaties, werktaak, projecten of werkplek. U kunt dus roosteren zoals u dat wilt!

Meer weten over onze planning software?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Checks? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

We plannen ook met plezier een vrijblijvende (online) demo in van onze planning software Checks. U krijgt dan uitgebreid de tijd om zelf te zien waar Checks u goed mee kan helpen. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen.

Selectie van onze klanten

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu