QualityProfs stapt over op Checks

Deel dit artikel

Afgelopen zomer koos QualityProfs ervoor om Checks in te zetten voor hun complexe en flexibele planning. QualityProfs verzorgt de receptiedienstverlening/back-office voor veel verschillende bedrijven op oproepbasis en contractbasis.

receptionistes plannen

Aan de slag met de personeelsplanning

Na een succesvolle implementatie is QualityProfs onlangs gestart met de personeelsplanning in Checks. Hiervoor gebruiken zij in Checks onder andere de werkvraag waarmee ze de benodigde bezetting goed in kaart brengen. Dit geeft Checks overzichtelijk weer in het planbord.

Ook wordt er gebruik gemaakt van MyChecks en de ChecksApp voor de medewerkers. Hiermee hebben zij overal online toegang tot hun personeelsrooster, wat soms dagelijks wijzigt. Met behulp van MyChecks kunnen de dames die verantwoordelijk zijn voor de planning zelfs de planning bijwerken als zij op locatie zijn.

Klanten QualityProfs ervaren meerwaarde Checks

Ook de klanten van QualityProfs, de organisaties die zij ondersteunen bij het invullen van de receptiebezetting, zijn blij met de komst van Checks. Alle klanten van QualityProfs hebben een eigen klanten-inlog gekregen waarmee zij zien welke medewerkers zij dezelfde dag nog of in de komende periode kunnen verwachten op de werklocatie. Dit was met hun vorige softwarepakket voor personeelsplanning niet mogelijk.

Over QualityProfs

QualityProfs is een facilitaire dienstverlener en gespecialiseerd in ‘receptiedienstverlening’. Zij zijn de onmisbare outsourcingspartner voor elke Facility Manager of organisatie die kampt met (regelmatige) bezettingsproblemen van de receptie of backoffice.

QualityProfs

Menu