Rijksmuseum Muiderslot

Voordat het Muiderslot voor Checks koos, maakte het Rijksmuseum gebruik van Excel voor het maken van de roosters. Het rooster was destijds onoverzichtelijk en er moest continu gecommuniceerd worden om medewerkers te wijzen op hun nieuwe werktijden. Bovendien leidde het tot fouten. Met haar keuze voor Checks sloeg het Muiderslot een nieuwe weg in op het gebied van personeelsplanning.

Welke voordelen ervaren jullie sinds het gebruik van Checks?

De actualiteit van het rooster en de snelheid van het communiceren met de medewerkers zijn de belangrijkste voordelen van Checks voor onze personeelsplanning. Daarnaast worden fouten voorkomen en is het rooster overzichtelijk. We wilden ook mee gaan met de tijd. Medewerkers waarderen het dat ze hun rooster makkelijk even kunnen bekijken op de App. Tenslotte biedt Checks gemak en een kleine tijdwinst voor het Muiderslot. Ik verwacht dat er in de toekomst meer winst kan worden geboekt als er nog meer gebruik wordt gemaakt van de vele mogelijkheden van Checks.

Wat vind je van de samenwerking met Integral?

Het contact en de samenwerking met Integral is uitstekend. Ik merk dat er actief wordt meegedacht als ik wensen heb. Niet alles kan altijd direct worden opgelost maar mijn vragen worden serieus behandeld. Integral levert goede service en is een prettige partner om mee samen te werken.

Zou je Checks aanbevelen?

Ja, ik wil Checks graag aanbevelen. We zijn heel tevreden over de software én de service.

Saskia Wakker, Coördinator secretariaat/kassa, sales en touroperators, Muiderslot

Menu