Royal A-ware namens Checks als spreker bij WFM Congres

Deel dit artikel

Hans Eikema projectmanager Royal A-ware

Tijdens het WFM congres van Vlirdens op donderdag 11 mei zal  Hans Eikema projectmanager HR Systemen bij Royal A-ware namens Checks een sessie verzorgen.  Hans zal een presentatie geven over zijn werk als HR projectmanager bij Royal A-ware en waar hij zoal tijdens zijn dagelijks werk tegenaan loopt.

Hans is momenteel verantwoordelijk voor het applicatiebeheer van alle salarissystemen en tijd-en toegangsystemen. Hij heeft veel ervaring in HR, Project, Proces en Financiële rollen binnen zowel zorg als profit organisaties. Met een sterk analytisch vermogen, maakt Hans problemen en situaties helder en inzichtelijk. Samen met het goed kunnen communiceren en oog hebben voor het resultaat leidt dit tot efficiënte werkvormen.

Alle vernieuwingen op HR gebied leiden tot nieuwe vraagstukken. Hans laat ons zien hoe hij daar met creativiteit, oplossend vermogen en de hulp van personeelsplanning tools als Checks mee omgaat.

Hans heeft jarenlange ervaring en veel kennis op HR gebied en deelt deze kennis graag tijdens deze sessie! Kijk voor hier voor meer informatie over het programma.

Ben jij er ook bij?

Ben je planner, WFM-er, HR-manager of directielid? Kom dan ook naar het WFM congres van donderdag 10 mei en mis de sessie met Hans Eikema niet! Meld je nu aan voor het WFM congres met de kortingscode INT8H5VK6 en ontvang 10% korting op een ticket.

Voor meer informatie of voor het bestellen van tickets ga je naar wfmcongres.nl.

 

Menu