Schoonmaakbedrijf FVH Facility plant met Checks

Deel dit artikel

Checks ziet haar kans schoon en stapt in een nieuwe branche: de schoonmaak. Eerder dit jaar koos FVH Facility uit Moordrecht al snel na de eerste kennismaking voor Checks voor hun personeelsplanning.

Roulatieroosters en koppeling

FVH Facility heeft zelf personeel in dienst en daarnaast huren zij ook extern mensen in die zij plannen op de vele locaties waar zij hun diensten leveren. De implementatie is succesvol afgerond waardoor zij nu hun personeelsplanning in Checks maken.

De facilitaire dienstverlener maakt gebruik van roulatieroosters en de werkvraag in Checks. Met de werkvraag plannen ze medewerkers in op basis van de gewenste bezetting. Voor de salarisverwerking in Nmbrs wordt er gebruik gemaakt van de gegevens uit Checks. Ook worden er via de koppeling met Nmbrs medewerker gegevens vanuit Nmbrs in Checks ingelezen.

Over FVH Facility

FVH Facility is een landelijk werkend schoonmaakbedrijf gevestigd in Moordrecht en Rosmalen. Zij bieden een breed pakket aan schoonmaak- en huismeesterdiensten. De opdrachtgevers komen vooral uit de commerciële vastgoedsector.

FVH Facility

Menu