Software voor het rooster

Snel en slim uw personeelsrooster maken

Op zoek naar nieuwe software voor het maken van het rooster? Wordt uw organisatie te groot voor het plannen in Excel? Dan is het hoog tijd om te kiezen voor een softwarepakket voor uw personeelsplanning. Checks van Integral is dan een goede oplossing. De software maakt het mogelijk om uw mensen zo efficiënt mogelijk in te delen. Checks houdt voor u rekening met competenties en beschikbaarheid van de medewerkers. U kunt snel en slim plannen, zelfs automatisch als u dat wilt. Het pakket bevat veel opties, waardoor Checks een professionele keuze is.

Ziekenhuis Tergooi – Mariska van Dijk, Teamleider Radiologie:

“Wat mij in Checks aanspreekt is de compleetheid van het pakket. We kunnen er al onze medewerkers, hun diensten, taken, locaties en specialisaties goed in kwijt”.

PDZ Uitzendbureau – Mark Duinmaijer, Vestigingsmanager / implementatieleider personeelsplanning:

“Met het plannen in Checks zorgen we voor een tijdsbesparing van meer dan 50%”.

Software voor roosterplanning biedt uitkomst

Als uw bedrijf groeit, dan groeit de afdeling roosterplanning waarschijnlijk mee. Op het gebied van logistiek kan een geautomatiseerd rooster dan uitkomst bieden. Checks is een volledig geïntegreerd softwarepakket dat alle mogelijkheden biedt die u wenst op het gebied van roosteren. Er is geen sprake van losse modules, waardoor een volledig overzicht beschikbaar is voor alle lagen binnen het bedrijf. Daarbij hebben zowel planners, medewerkers als managers baat bij het softwarepakket Checks.

Wat kunt u als roostermaker doen met de software?

Zo kan de rooster planner uit de voeten met de geautomatiseerde personeelsplanning software. Als er binnen het bedrijf de wens bestaat voor zelfroosteren, dan biedt Checks die mogelijkheid. Ook andere aspecten van roosterplanning worden tot in de puntjes verzorgd. Wat te denken van een automatische controle op de CAO en Arbeidstijdenwet? Een compleet overzicht van beschikbare medewerkers (inclusief hun competenties) maakt het opstellen van een goede planning een stuk eenvoudiger. Het aantal gewerkte uren en de contracturen van medewerkers wordt op overzichtelijke wijze bijgehouden, dankzij de software voor roosterplanning.

Voordelen voor medewerkers en management

Er zijn diverse voordelen van de software voor personeelsplanning. Checks biedt de mogelijkheid tot zelfroosten. Daarbij krijgen de medewerkers in meer of mindere mate zeggenschap over hun eigen rooster. Ook als er niet gekozen wordt voor zelfroosteren, heeft de software voor het rooster, de werknemer veel te bieden: duidelijke communicatie en een actueel rooster via MyChecks en ChecksApp. Ook het management heeft hier baat bij. Omdat alle gegevens worden bijgehouden, kan er regelmatig een uitgebreide rapportage worden uitgebracht aan het management. Het software rooster Checks biedt de ideale oplossing voor de planner, de medewerkers én het management.

PLANNING ALTIJD EN
OVERAL REAL TIME
BESCHIKBAAR.
DAT SCHEELT.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu