Software programma voor rooster maken

Snel en slim het rooster maken met planning software Checks

Op zoek naar nieuwe software voor het maken van het rooster? Wordt uw organisatie te groot voor het plannen in Excel? Dan is het hoog tijd om te kiezen voor een softwarepakket voor uw personeelsplanning. Roosterplanning software Checks is dan een goede oplossing. Het softwarepakket maakt het mogelijk om uw mensen zo efficiënt mogelijk in te delen. Checks houdt voor u rekening met competenties en beschikbaarheid van de medewerkers. U kunt snel en slim plannen, zelfs automatisch als u dat wilt. Het pakket bevat veel opties, waardoor Checks een professioneel programma is voor het maken van uw rooster.

“Wat mij in Checks aanspreekt is de compleetheid van het pakket. We kunnen er al onze medewerkers, hun diensten, taken, locaties en uiteenlopende specialisaties goed in kwijt.”

Mariska van Dijk

Teamleider Radiologie, Tergooi ziekenhuizen

“Met het plannen in Checks zorgen we voor een tijdsbesparing van meer dan 50%.”

Mark Duinmaijer

Vestigingsmanager, PDZ Uitzendbureau

Software voor roosterplanning biedt uitkomst

Als uw bedrijf groeit, dan groeien de uitdagingen voor de planner of de afdeling roosterplanning waarschijnlijk mee. Een geautomatiseerd rooster kan dan uitkomst bieden. Checks is een volledig geïntegreerd rooster programma dat veel mogelijkheden biedt voor het maken van de planning voor uw personeel. Onze software biedt optimaal overzicht op de planning, bezetting en uren voor uw organisatie. Daarbij hebben zowel planners, medewerkers als managers baat bij de roosterplanning software.

Wat kunt u als roostermaker doen met de software?

Checks is een krachtig en flexibel roosterprogramma dat planners helpt om snel en effectief te plannen. Zowel mensen, diensten, competenties, taken als werkplekken.

De planner kan op allerlei manieren werken met de rooster software. Zo kan er gebruik worden gemaakt van automatisch roosteren of handmatig roosteren, net als het maken van roulatieroosters. Als er binnen uw organisatie de wens bestaat voor zelfroosteren, dan biedt Checks die mogelijkheid.

Ook andere aspecten van roosters maken worden tot in de puntjes verzorgd. Wat te denken van een automatische controle op de CAO en Arbeidstijdenwet? Een compleet overzicht van beschikbare medewerkers (inclusief hun competenties) maakt het opstellen van een goede planning een stuk eenvoudiger. Het aantal gewerkte uren en de contracturen van medewerkers wordt op overzichtelijke wijze bijgehouden, dankzij de software voor roosterplanning.

Voordelen voor medewerkers en management

Er zijn diverse voordelen van de software voor personeelsplanning. Zo kunnen medewerkers via de ChecksApp en MyChecks altijd toegang krijgen tot het actuele rooster. Checks biedt ook de mogelijkheid tot zelfroosteren. Daarbij krijgen de medewerkers in meer of mindere mate zeggenschap over hun eigen rooster. Ook als er niet gekozen wordt voor zelfroosteren heeft de rooster software de werknemer veel te bieden. Zoals duidelijke communicatie en een actueel rooster via MyChecks en ChecksApp met allerlei opties zoals het doorgeven van de beschikbaarheid, aanvragen van verlof en intekenen op openstaande diensten.

Ook het management heeft hier baat bij. Omdat alle gegevens worden bijgehouden, kan er regelmatig een uitgebreide rapportage worden uitgebracht aan het management. Checks biedt de ideale oplossing voor de planner, de medewerkers én het management. Het roosterplanning software pakket Checks bespaart tijd en voorkomt fouten.

Meer weten over Checks voor maken van uw rooster?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder met uw personeelsplanning. We plannen ook met plezier een vrijblijvende (online) demo in om alles te laten zien van de vele mogelijkheden van Checks.

Selectie van onze klanten

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu