Spoedapotheek Alkmaar bespaart tijd met Checks

Deel dit artikel

Eerder dit jaar koos de Regionale Spoedapotheek in Alkmaar voor Checks voor het maken van hun personeelsplanning. Onlangs is de implementatie afgerond. Momenteel wordt er al volop gebruik gemaakt van de mogelijkheden van Checks voor de planning en uren van de medewerkers.

Professionaliseren personeelsplanning

Vanuit de Spoedapotheek lag er de wens om de planning te professionaliseren. De personeelsplanning werd eerder nog met Excel gedaan maar dat moest zeker slimmer en effectiever kunnen.

Met Checks besparen ze veel tijd. Het rooster in Checks staat al ver vooruit gepland. Daarnaast worden ook de urentellingen met Checks gedaan wat hen veel werk bespaart. Qua urentellingen maken ze bij de apotheek gebruik van de volgende opties in Checks:

  • Uitgebreide urenkaart voor de medewerkers
  • Urentellingen voor de accountant

Medewerkers online rooster bij de hand

De medewerkers van de apotheek hebben met de ChecksApp en MyChecks altijd hun actuele rooster bij de hand. Ook kunnen de collega’s intekenen op de openstaande diensten (werkvraag). Dit komt dan direct bij de planner in Checks terecht. Zo verloopt de communicatie tussen planner en medewerkers makkelijk en snel.

Menu