Terugblik deelname PlanMen WFM congres 2018

Deel dit artikel

Afgelopen donderdag nam Integral met Checks deel aan het PlanMen WFM congres in NBC Nieuwegein. Een geslaagd event, met dank aan PlanMen, sprekers en alle bezoekers!

WFM congres

Thema en programma WFM congres

Op donderdag 20 september startte in alle vroegte onze deelname aan het congres. Checks had een mooie stand in de centrale hal en vanaf 08.00 uur druppelden de eerste bezoekers van de tiende editie van het WFM congres binnen. Rond 09.00 uur werd er plenair gestart met het programma, door Mark Elschot en Bart van der Wijst van PlanMen. Een volle zaal met, naar verwachting circa 850 deelnemers.

Thema van het event was drieledig:

  1. Krapte op de arbeidsmarkt
  2. Leven lang leren
  3. Planbare klantbeleving

Na de volgende inspirerende plenaire spreker, Jan van Setten (Het leven is verwarrend eenvoudig), volgde een ochtend van parallelsessies en WFM-insights. Tijdens de verschillende pauzes en rond de lunch was er veel interesse in Checks bij onze stand. Ook kwamen er via de Partner-visits bezoekers in groepen langs onze stand om meer te weten te komen over ons softwarepakket voor personeelsplanning. Integral directeur Hauke Sie verzorgde een korte introductie over Checks met nog ruimte voor vragen en een kijkje in de software.

Checks stand WFM congres

In de middag ging het programma verder met plenaire sprekers, als Meindert de Jonge (De Kracht van improvisatie, Plan niet te veel) en Pacelle van Goethem (Methode voor Overtuigen | Gehoord worden), parallelsessies, WFM-insights en natuurlijk de feestelijke afsluiting door PlanMen zelf. Na afloop nog een gezellige borrel in de centrale hal.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand en uw interesse in Checks!

Meer weten over onze software voor personeelsplanning?

Heeft u nog vragen over Checks, ons softwarepakket voor personeelsplanning? Neem dan gerust contact met ons op of vraag meer informatie of een demo aan. Bel ons direct op 0294-411977 of stuur een e-mail naar contact@checks.nl.

Menu