Terugblik PlanMen WFM congres

Deel dit artikel

PlanMen WFM congresOp donderdag 19 september vond het PlanMen WFM congres plaats in Doorn. Checks was daar als een van de vier partners aanwezig om de deelnemers welkom te heten en meer te vertellen over de mogelijkheden van ons softwarepakket voor personeelsplanning.

Plenair

Het event begon om 12.00 uur met een goed verzorgde lunch. Na de lunch werd het event officieel geopend door Margriet Kolkman, PlanMen consultant en gastvrouw van het congres. Directeur van PlanMen Willem van den Brink nam daarna het stokje over en nam de bezoekers mee in de laatste WFM trends en ontwikkelingen. De volgende plenaire spreker die het podium beklom was Kjeld Aij, directeur Bedrijfsvoering VUMC. Hij gaf inspirerende tips over hoe WFM als agendapunt op de directietafel te krijgen.

Breakout sessies

Na het plenaire deel was het tijd voor de Breakout sessies. Interessante inhoudelijke sessies over onder andere capaciteitsmanagement, zelfroosteren, roostertevredenheid etc.

Twee sessies werden verzorgd door Arjan van Hoorn van UMC Utrecht. Sinds drie jaar beoogt UMC Utrecht de personeelsplanning van onder andere de artsen integraal te benaderen. Dit heeft recent geresulteerd in de ziekenhuisbrede aanschaf van het planningspakket Checks. In zijn interactieve sessies nam Arjan de bezoekers mee in de visie, uitdagingen en praktische aanpak voor de capaciteitssturing van arten en polikamers bij UMC Utrecht.

Breakout sessie Arjan van Hoorn van UMC Utrecht

Feestelijke afsluiting PlanMen WFM congres

De dag werd feestelijk afgesloten met een borrel en de bekendmaking van de winnaars van de WFM Awards. Een mooi event, met dank aan de deelnemers, sprekers en organisatie!

Meer weten?

Was u bij het event aanwezig? Hartelijk dank voor uw bezoek! Heeft u nog (meer) vragen aan ons over Checks of zou u de presentatie van UMC Utrecht willen ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Menu