Twente Milieu

Sinds 2013 werken we al samen met softwareleverancier Integral voor het plannen van ons personeel. De innovatieve oplossing van Integral voor Twente Milieu bestaat onder andere uit Checks aangevuld met Checks TinyTask voor het inplannen en combineren van kortere taken tot diensten.

Waarom heeft Twente Milieu voor Checks gekozen?

We hebben destijds voor Checks gekozen vanwege de flexibiliteit van het planbord en de mogelijkheid om competenties op te nemen in de roostertool. Tegenwoordig plannen we niet alleen makkelijk mensen, voertuigen en diensten in via Checks maar bijvoorbeeld ook opleidingen.

Welke voordelen ervaren jullie sinds het gebruik van Checks?

De voordelen van Checks zijn voor ons tijdsbesparing, meer overzicht en inzicht, en kostenbesparing door de juiste personen op de juiste diensten te plannen.

Zou je Checks aanbevelen?

Jazeker. Vorig jaar hebben we onze nieuwe wensen voor het plannen van mensen en diensten besproken met Integral en sinds begin dit jaar zijn we gestart met de aangescherpte oplossing. Daarmee stellen we Checks centraal voor een zo optimaal mogelijke planning van mensen, materieel en uren. Onlangs hebben we ook de opdracht aan Integral gegeven om voor ons Beheer Openbare Ruimte (BOR) een koppeling te bouwen voor het inplannen van mensen en materieel op werkorders.

John Wegerink, Coördinator centrale planning en bedrijfsbureau, Twente Milieu

Menu