Worktrans gaat ook landelijk flexkrachten plannen

Deel dit artikel

flexkrachten plannenLandelijk flexkrachten plannen met Checks

Worktrans Uitzendbureau werkt nu ongeveer een jaar met Checks voor het inplannen van haar uitzendkrachten. Onlangs heeft de uitzendorganisatie besloten om Checks nog intensiever in te zetten. Tot nu toe werden er per vestiging mensen op diensten gepland. Vanaf nu gaat Worktrans ook landelijk flexkrachten plannen, namelijk op de betonmixer en de evenementen. Dit wordt gemonitord vanuit het hoofdkantoor in Purmerend.

Voordelen landelijke planning

Het landelijk plannen biedt Worktrans een aantal voordelen. Allereerst heeft de opdrachtgever één contactpunt voor het plaatsen van de werkopdracht. De planner ziet van alle Worktrans filialen de beschikbare uitzendkrachten en kan indien nodig uitzendkrachten naar andere locaties sturen. De opdrachtgever heeft goed overzicht want hij ziet online de ingezette krachten terug via Checks. Een groot voordeel is tot slot de rust en overzicht voor alle partijen.

Altijd toegang tot het rooster

Worktrans gaat nu ook gebruik maken van de ChecksApp. Hiermee hebben de flexkrachten altijd makkelijk toegang tot het actuele rooster, ontvangen zij notificaties van roosterwijzigingen en vragen ze verlof aan. Groot voordeel is dat 90% van de medewerkers actief met de smartphone bezig is en bij wijzigingen dan ook direct op de hoogte is.

Bovendien heeft een aantal opdrachtgevers toegang tot de planning van hun locatie en krachten, zodat ze altijd zicht hebben op de bezetting en het actuele rooster via MyChecks.

Michel Postma, Operationeel Project Manager bij Worktrans:
“Checks ontzorgt. Plannen is nu kinderspel voor ons”.

Over Worktrans

Worktrans Uitzendbureau is opgericht in 1998 en telt inmiddels 7 vestigingen in Nederland. Op de vestigingen en op het hoofdkantoor zijn dagelijks specialisten aan het werk om de vakmensen in transport en logistiek uit te zenden naar transportbedrijven en ‘eigen vervoerders’.

landelijk plannen