Worktrans start met Checks

Deel dit artikel

Worktrans Uitzendbureau is gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen voor transportbedrijven en eigen vervoerders. Onlangs koos Worktrans voor Checks voor het plannen van medewerkers voor hun opdrachtgevers.

Snel aan de slag

Het tempo en enthousiasme bij Worktrans ligt hoog, want zij hebben zich al snel verdiept in hun nieuwe planningssoftware.  Ze zaten dan ook met smart te wachten op een goed systeem, zo gaven ze zelf aan tijdens de training eind maart. Bij die training op het kantoor van Integral in Weesp, was een team van acht vestigingsmanagers en intercedenten van Worktrans aanwezig, inclusief directeur Philip Jonk.

Training

Tijdens de training gaf Jose Hesseling, implementatieconsultant van Integral, uitleg over alle mogelijkheden van Checks. De training duurde een hele dag, startende met een basisinstructie, gevolgd door individuele opdrachten in de middag. Naast Checks, kwamen MyChecks en de ChecksApp uitgebreid aan bod en werd er ook stilgestaan bij ChecksCounts. Onder meer de werkvraag, flexibele assen, competenties en het opvoeren van een nieuwe opdracht werden behandeld. Natuurlijk was er alle ruimte voor de vragen van de teamleden.

Reacties Worktrans

De reacties aan het eind van de trainingsdag waren enthousiast: ‘Checks ziet er mooi uit. We verwachten hiermee tijd te kunnen besparen en zien ook veel voordeel op het gebied van communicatie met uitzendkrachten’.

Training Worktrans

Menu