Ziekenhuis Tergooi

Wat mij in Checks aanspreekt is de compleetheid van het pakket. We kunnen er al onze medewerkers, hun diensten, taken, locaties en uiteenlopende specialisaties goed in kwijt.

Waarom heeft de afdeling Radiologie van Tergooi voor Checks gekozen?

We waren destijds (2012) op zoek naar een volwaardig en compleet planningspakket. De beste match was Checks. Er was eigenlijk weinig vergelijkbare software voor personeelsplanning op de markt te vinden dat voldeed aan onze eisen. We merkten ook dat Integral graag met ons wilde samenwerken en dat vertaalde zich in het goed luisteren én handelen naar onze wensen.

Welk voordeel ervaren jullie sinds het gebruik van Checks?

Eerder werkten we met een planningsbord met Lego blokjes. Die methode was op een gegeven moment verouderd. De afdeling is in al die jaren behoorlijk gegroeid naar circa 100 medewerkers, verdeeld over 2 locaties. Een planning die makkelijk overzicht biedt is dan cruciaal. Checks biedt dat overzicht en werkt prettig. We laten de rekenautomaat van Checks de medewerkers automatisch verdelen over de werkplekken, zien snel welke diensten nog niet zijn ingevuld en besparen tijd. Bovendien hebben de medewerkers thuis inzage in het rooster via MyChecks en de ChecksApp. Voor het management is het prettig dat er rapporten en tellingen gemaakt kunnen worden met ChecksCounts.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Integral, producent van Checks?

Integral is goed bereikbaar, proactief en meedenkend. De korte lijnen zijn prettig.

Beveel je Checks aan voor andere organisaties?

Absoluut. Checks werkt fijn en de service is goed. Onze wensen worden goed opgepakt door Integral. Zo wordt er op ons verzoek binnenkort aanvullende software opgeleverd voor het automatisch en evenredig verdelen van de “moeilijke” nacht- en weekenddiensten.

Mariska van Dijk, Teamleider Radiologie, Ziekenhuis Tergooi

Menu