Ziekenhuisapotheek Tergooi kiest voor Checks

Deel dit artikel

De klinische farmacie, oftewel de ziekenhuisapotheek, van Tergooi heeft gekozen voor Checks. Eerder dit jaar startte de ziekenhuisapotheek met het plannen van de medewerkers op diensten. Het is ondertussen de derde afdeling in het ziekenhuis van Hilversum en Blaricum dat de personeelsplanning verzorgt met Checks.

Hoe wordt Checks ingezet voor de personeelsplanning?

Voor het maken van de personeelsroosters wordt in Checks de rekenautomaat gebruikt. Hiermee worden de beschikbare mensen automatisch ingepland op openstaande diensten en taken. Naast Checks voor de planner zijn MyChecks en de ChecksApp voor de medewerkers beschikbaar. Hiermee heeft het personeel altijd toegang tot het eigen rooster. Via MyChecks is er ook de mogelijkheid om roosters van collega’s in te zien, van diensten te ruilen of verlof aan te vragen.

ChecksCounts wordt bij veel opdrachtgevers ingezet voor het maken van managementrapportages. Bij Ziekenhuisapotheek Tergooi wordt Counts ook gebruikt om de personeelsroosters mee te printen.

Over Ziekenhuisapotheek Tergooi

De ziekenhuisapotheek is verantwoordelijk voor de geneesmiddelen die patiënten in het ziekenhuis gebruiken. De medewerkers zorgen ervoor dat patiënten de juiste geneesmiddelen op het juiste tijdstip in de juiste dosering krijgen toegediend. Zij houden het proces van voorschrijven tot en met het toedienen van medicatie nauwlettend in de gaten. Elke stap wordt gecontroleerd.

ziekenhuisapotheek Tergooi