Zusterz maakt planning met Checks

Deel dit artikel

Eind vorig jaar is bemiddelingsbureau Zusterz gestart met het maken van de planning in Checks. Zij plannen ZZP’ers – verpleegkundigen en verzorgenden – bij zorginstellingen.

Goed overzicht voor Zusterz

Zusterz krijgt vanuit diverse opdrachtgevers de aanvragen voor diensten heel wisselend aangeleverd. Voorheen ontbrak daardoor het totaaloverzicht op de planning. Nu worden alle werkaanvragen en mensen in Checks ingevoerd. Het grote voordeel is het complete overzicht op de planning en de bezetting.

Ook bij ziekte van een persoon zien zij in Checks dat er een tekort is ontstaan in de bezetting. Deze persoon kan gemakkelijk vervangen worden doordat Checks aangeeft wie er voor die dienst beschikbaar is om ingepland te worden. Hiermee behoudt Zusterz altijd het overzicht op de bezetting en besparen ze tijd.

Online toegang tot personeelsrooster

De mensen die via Zusterz werken hebben altijd toegang tot hun eigen rooster via MyChecks en de ChecksApp. Ook als er diensten wijzigen hebben ze altijd het actuele rooster bij de hand. Door Zusterz wordt er via Checks ook een bericht gestuurd over de openstaande diensten. Hier kunnen de mensen zich vervolgens online op intekenen.

Over ZusterzZusterz

Zusterz biedt persoonlijke ondersteuning voor ZZP’ers en de juiste en flexibele match voor instellingen in de zorg.