Bouw

Personeelsplanning bouw

Wilt u de personeelsplanning voor uw bouw bedrijf optimaliseren? De bouw is een sector waarin veel verschillende vakmensen nodig zijn. Maar wanneer moeten zij werken? En in welk stadium van het project heeft u een bepaalde vakman nodig? Met Checks maakt u een overzichtelijke planning van uw mensen op de verschillende tijden, taken, projecten en locaties.

Voordelen van personeelsplanning software voor de bouw

Personeelsplanning is een grote klus waar veel tijd in gaat zitten. Gelukkig maakt Checks de personeelsplanning voor de bouw eenvoudiger. U zorgt ervoor dat de juiste man op de juiste plek met de juiste klus aan de slag kan. Daarbij kunt u met ons softwarepakket ook goed op de uren en personeelskosten letten. Allemaal belangrijke zaken voor een optimale bedrijfsvoering.

Checks is een dynamische applicatie en heeft diverse voordelen voor de planner en manager, maar ook voor medewerkers zelf. Zo heeft iedereen altijd het actuele rooster bij de hand zodat zij op tijd op de juiste locatie zijn. Maar denk ook aan het naleven van de CAO en Arbeidstijdenwet en het administreren van de uren. Bovendien kunnen uw mensen – naast het eigen rooster – ook het personeelsrooster van hun collega’s inzien, verlof aanvragen en intekenen op openstaande diensten. En dat laatste natuurlijk op basis van hun competenties en beschikbaarheid. Uiteraard behoudt u de volledige regie over de planning. Checks kan u optimaal ondersteunen bij het maken van de planning, van handmatig plannen tot automatisch roosteren!

Softwarepakket Checks voor uw personeelsrooster

  • Snel een goed rooster maken
  • Planning inrichten naar eigen behoefte
  • Wijzigingen eenvoudig doorvoeren
  • Plannen op basis van competenties en beschikbaarheid
  • Suggesties ter vervanging bij afwezigheid
  • Actueel rooster altijd bij de hand voor medewerkers via smartphone App
  • Berichten versturen naar medewerkers
  • CAO en Arbeidstijdenwetcontrole
  • Rapportages
  • Koppeling met (salaris)administratie

Optimaliseer personeelsplanning voor de bouw met Checks

Wilt u kunnen bouwen op een solide personeelsplanning die u tijd bespaart en overzicht biedt? Vraag dan vrijblijvend de Checks brochure en demo aan. Of bel ons met uw vragen op nummer 0294 – 411977. U kunt ook mailen naar contact@checks.nl. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu