Industrie

Personeelsplanning voor de industrie

Het is belangrijk medewerkers efficiënt in te roosteren. Met een goede planningstool voorkomt u overbezetting en de daarmee samenhangende personeelskosten. Personeelstekort is tegenwoordig een veel voorkomend probleem dat snel inzichtelijk wordt met uw softwarepakket voor personeelsplanning. Het (automatisch) plannen van mensen met de juiste competenties zorgt er voor dat u de juiste persoon op de juiste taak plant. U plant uw mensen zo efficiënt mogelijk!

Voordelen personeelsplanning

Een gedegen personeelsplanning bespaart u tijd en geld en geeft een beter inzicht in uw bezetting. Bovendien draagt het bij aan de tevredenheid van klanten en medewerkers. Met een roosterpakket is het makkelijk een eerlijke verdeling van uren en diensten te maken. Daarbij houdt u goed in de gaten hoeveel uren er per persoon gewerkt zijn ten opzicht van de contracturen.

Zorgen maken om wet- en regelgeving behoort tot het verleden. Het roosterprogramma houdt rekening met de arbeidstijdenwet, CAO en onregelmatigheidstoeslagen. En bent u bezig met duurzame inzetbaarheid? Software voor personeelsplanning kan u daar ook in ondersteunen.

Checks voor uw personeelsplanning

Checks is een flexibel en compleet planningspakket met uitgebreide mogelijkheden om mensen, diensten, taken en werkplekken te verbinden in één overzichtelijk planbord. Onze planningssoftware kan bovendien een prognose maken van de benodigde bezetting op basis van verwachte werkzaamheden.

U kunt op verschillende manieren uw personeel inplannen, waaronder automatisch roosteren, gebruik maken van ploegenroosters (of roulatieroosters), vaste roosters of zelfroosteren. Werkt u met korte taken, dan is daar het specifieke planbord Checks TinyTasks voor beschikbaar.

Bij het plannen houdt Checks rekening met verschillende randvoorwaarden zoals beschikbaarheid, competenties, contracten, eisen en wensen van de medewerkers, reisafstanden, arbeidstijdenwet en arbeidsvoorwaarden. Het rooster kan via MyChecks en de ChecksApp voor iedereen inzichtelijk worden gemaakt en medewerkers kunnen ook zelf hun beschikbaarheid doorgeven. U kunt snel en eenvoudig plannen en onderling communiceren. Uw team wordt nog beter bij de planning betrokken waardoor de tevredenheid onder het personeel vergroot wordt.

Ervaring in de industrie

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Checks wordt al jaren naar tevredenheid ingezet door organisaties in de industrie. We kennen uw branche en weten wat er speelt. Hierdoor kunnen we goed inspringen op uw vragen en wensen. Zo maken bijvoorbeeld Hellema Hallum, Friesland CampinaBakkerij BACU, Ammeraal Beltech en Niacet gebruik van Checks.

Selectie Checks klanten

Wat biedt Checks uw organisatie?

 • Checks forecast: prognose benodigde bezetting
 • Checks planbord eenvoudig aan te passen aan wensen van de manager en planner
  • Flexibel rooster
  • Planbord toont overzichtelijk mensen, diensten, productielijnen, taken en/of werkplekken op de flexibele assen
  • Optioneel: meerdere planningen naast elkaar leggen
 • Automatisch plannen, gebruik maken van ploegenroosters, vaste roosters of zelfroosteren
 • Scherp in beeld of u onder en/of overbezetting heeft
 • Capaciteitsplanning
 • Medewerkers zelf rooster inzien en diensten ruilen via MyChecks en ChecksApp

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma