Theater

Personeelsplanning voor theaters

Te druk met de dagelijkse gang van zaken in uw theater, concertzaal of poppodium? En te weinig tijd voor het personeelsrooster? En dat terwijl een goed rooster houvast biedt voor uw organisatie én medewerkers. Wilt u de tijdsintensieve planning nu eens goed geregeld hebben? Softwarepakket Checks ondersteunt u bij het maken van een slimme en flexibele personeelsplanning, voor vandaag en morgen, en nog ver daarna!

Voordelen personeelsplanning software Checks voor theaters

Snel en makkelijk plannen

Met Checks plant u vlot en bespaart u tijd. Het personeelsrooster kunt u makkelijk aanpassen en bekijken zoals u dat zelf prettig en overzichtelijk vindt. U kunt zowel medewerkers als vrijwilligers inplannen. Uw mensen worden bijvoorbeeld ingepland bij de kassa, als portier, in de zaal of bij de horeca. Zij worden ingedeeld op basis van onder andere beschikbaarheid en competenties. Heeft u voorstellingen in verschillende zalen? Dan houdt Checks bij de inzet van medewerkers rekening met welke zalen wanneer open gaan en de verwachte opkomst van bezoekers.

Goed zicht op beschikbaarheid en bezetting

Het planbord van Checks geeft u goed inzicht in de beschikbaarheid van uw mensen en de (gewenste) bezetting. Als er een dienst vrij is of weer beschikbaar komt, dan biedt Checks u automatisch suggesties voor het vervangen van de medewerker op basis van beschikbaarheid en competenties. Wel zo makkelijk!

Bespaar tijd en voorkom fouten

Uiteraard kunt u Checks ook gebruiken voor het registreren van de uren, het uitdraaien van rapportages en het koppelen met uw (salaris)administratie. Dit bespaart u de nodige tijd en voorkomt fouten bij het overtypen.

Ook een koppeling met Yesplan voor het beheer van uw voorstellingen en events behoort tot de mogelijkheden.

Voordelen voor uw medewerkers

Actueel rooster online beschikbaar

Het personeelsrooster is online beschikbaar voor uw medewerkers en vrijwilligers via hun laptop, tablet of smartphone. De webversie van Checks (MyChecks) en de ChecksApp tonen altijd het actuele rooster, zodat iedereen op de hoogte is van zijn of haar diensten en werktijden. Via MyChecks kunnen zij ook het rooster van de collega’s inzien. Als u dat wilt, kunt u uw medewerkers ook vragen om online hun beschikbaarheid aan u door te geven, in te tekenen op openstaande diensten, verlof aan te vragen of onderling diensten te ruilen.

De online beschikbaarheid van het personeelsrooster en het in meer of mindere mate invloed hebben op het eigen rooster bevordert de betrokkenheid van uw mensen bij de planning en daarmee de tevredenheid van de medewerkers en vrijwilligers.

Makkelijk en snel communiceren via de App

Via de ChecksApp hebben uw mensen het rooster altijd bij de hand. Praktisch om nog even op de smartphone te checken hoe laat de dienst begint. Maar ook voor u een handig hulpmiddel. U communiceert makkelijk roosterwijzigingen via de App. Zo is iedereen direct op de hoogte van aanpassingen. Bovendien kunt u ook instructies meesturen voor een dienst. Of u stuurt een bericht naar uw mensen om in te tekenen op een openstaande dienst of hierover contact op te nemen. Zo stuurt u in één keer een bericht naar de juiste mensen mensen in plaats van het sturen van losse mailtjes of plegen van telefoontjes.

Ervaren partner in personeelsplanning

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Onze definitie van personeelsplanning is ‘de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment, die de juiste dingen doen’. Meerdere opdrachtgevers binnen de culturele sector hebben gekozen voor Checks voor het vlot en overzichtelijk plannen van hun mensen. Zo maken ook poppodium Doornroosje in Nijmegen en Muziekgebouw Eindhoven gebruik van Checks voor het plannen van de medewerkers op verschillende locaties en zalen.

Wat biedt Checks uw theater?

 • Flexibel en overzichtelijk planbord voor het maken van de roosters
 • Vlot plannen bespaart u tijd
 • Scherp in beeld of uw bezetting op orde is
 • Makkelijk mensen vervangen met hulp van Checks
 • Online toegang tot rooster voor medewerkers, ook via App
 • Medewerkers meer betrokken bij de planning
 • Optioneel: medewerkers online beschikbaarheid doorgeven, diensten ruilen etc.
 • Urenregistratie
 • Koppelingen met o.a. Yesplan en systemen voor personeelsinformatie, salarisadministratie of tijdregistratie
 • Managementrapportages
 • Checks houdt rekening met uiteenlopende eisen aan het personeel:

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu