Toezicht & Handhaving

Personeelsplanning Toezicht & Handhaving

Bij gemeenten is de personeelsplanning bij de afdeling Toezicht en Handhaving intensief. Met de hoeveelheid wisselende en onregelmatige diensten blijft het een uitdaging om de bezetting van de BOA’s rond te krijgen en al uw medewerkers te informeren over hun rooster.

Voordelen personeelsplanning BOA’s

Een tool die inzicht geeft in het dynamische rooster en waarbij de medewerkers zelf hun beschikbaarheid door kunnen geven, levert veel voordelen op. Gemak voor uw medewerkers, maar ook voor het management: het draagt bij aan medewerkerstevredenheid en biedt overzicht en inzicht in de vorm van managementrapportages.

Checks voor uw personeelsplanning

Checks is een flexibel en compleet planningspakket met uitgebreide mogelijkheden om de BOA’s, diensten, taken, werkplekken en activiteiten te verbinden in één overzichtelijk planbord. Het toont de gaten in de planning. Maar bovenal, u kunt er slim mee plannen. Checks kan voor u rekening houden met de competenties van de medewerkers zodat u altijd de juiste personen op de juiste diensten en taken plant.

Met Checks kunt u op verschillende manieren plannen, waaronder automatisch roosteren, gebruik maken van vaste roosters of zelfroosteren. U krijgt een beter inzicht in onder andere de personeelskosten en (gewerkte) contracturen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een eerlijke verdeling van (avond/weekend) diensten en wet- en regelgeving (onder andere arbeidstijdenwet en CAO).

Ervaring met Toezicht & Handhaving bij gemeenten

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Checks wordt al jaren naar tevredenheid ingezet binnen de gemeenten, en specifiek bij Toezicht & Handhaving voor de planning van de handhavers of BOA’s. We weten wat er speelt binnen uw organisatie. Hierdoor kunnen we goed inspelen op uw vragen en wensen. Zo wordt Checks onder andere gebruikt bij de gemeenten AmstelveenHaarlemHarderwijk en Nissewaard.

Wat biedt Checks uw organisatie?

Checks klanten Toezicht & Handhaving (Gemeenten)

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma

Menu