Over Integral

Integral bestaat uit een hecht team van betrokken collega’s. We hebben één doel voor ogen: de best mogelijke software leveren aan onze klanten voor het maken van een optimale personeelsplanning.

We maken graag kennis met u. Ons kantoor is centraal gelegen in Weesp.

Van nul tot nu

Integral produceert sinds haar oprichting in 1996, innovatieve en betaalbare software. In de eerste 10 jaar van haar bestaan richtte Integral zich op maatwerk software: in diepgaand overleg met een klant snel tot een goed werkbare oplossing komen. In 2000 werd de eerste maatwerksoftware op het gebied van personeelsplanning opgeleverd aan ABN-AMRO N.V. Daarna volgde er in 2005 een opdracht voor personeelsplanningsoftware van het KNMI en een bekende uitzendorganisatie. Sinds 2005 focust Integral zich volledig op haar eigen standaard software product voor personeelsplanning: Checks.

Integral in het kort

  • Ervaren partner: Integral denkt en bouwt met u mee
  • Ontwikkelt vanuit een heldere visie op de toekomst
  • Snelheid in consultancy en ontwikkeling

Integral is lid van NLdigital, branchevereniging van ICT-leveranciers.

Team

Integral bestaat uit een team van fijne, enthousiaste collega’s. Mensen met veel ervaring in hun vakgebied; die ook graag meedenken met de klanten.

Het bedrijf is gevestigd in Weesp.
De directie bestaat uit Willem Boersma en Hauke Sie.

Dr ir Willem Boersma studeerde Chemische Technologie in Groningen. Hij promoveerde in Eindhoven. Na een post-doc bij Caltech in Californie, USA (NATO Fellowship) werkte hij een aantal jaren voor Shell in verschillende functies binnen R&D te Amsterdam. In 1996 richtte Willem Integral op.

Ir drs Hauke SieMBA studeerde Filosofie en Chemische Technologie in Groningen en behaalde een MBA bij Insead te Fontainebleau. Hij werkte als consultant bij McKinsey en in verschillende commerciële en algemeen management posities bij Gist-brocades (DSM), Friesland Coberco, Pharmamed (Malta) en Actavis (IJsland). Hauke werkte 10 jaar in Frankrijk, Hong Kong en Malta. Hij versterkt Integral sinds 2003.

Personeelsplanning voor de toekomst

Uitgangspunt van Integral is om in nauw overleg met haar klant een optimale oplossing te bieden. De klant is koning, niet de (on)mogelijkheden van software. De grote hoeveelheid kennis die Integral opdeed op het gebied van personeelsplanning en bijbehorende software, heeft geleid tot de ontwikkeling van Checks. Iedere organisatie met een personeelsplanningsvraagstuk, groot of klein, zou de beschikking moeten hebben over innovatieve, betaalbare planningssoftware. Dit heeft geresulteerd in standaard personeelsplanningssoftware die breed toepasbaar is en op innovatieve wijze omgaat met de veranderende arbeidsmarkt: Checks, personeelsplanning voor de toekomst!

Menu