Taxi en vervoer

Personeelsplanning taxi vervoer

Is de personeelsplanning al goed op de rit bij uw bedrijf? Of kan het beter en makkelijker? Softwarepakket Checks helpt u graag goed vooruit te plannen! Zodat u altijd weet wie er wanneer beschikbaar is.

Efficiënt plannen

Taxi vervoer of personenvervoer komt in veel soorten en maten: van een (zaken)rit naar Schiphol tot groepsvervoer, leerlingenvervoer en vervoer van minder validen bijvoorbeeld. Juist vanwege de diversiteit aan diensten is het efficiënt plannen van chauffeurs op ritten, werktijden en voertuigen van groot belang voor een geoliede dienstverlening en bedrijfsvoering.

Snel schakelen en tijd besparen

Het maken van een optimale planning voor uw medewerkers kan een flinke klus zijn, die steeds weer terug komt. Met ons softwarepakket voor personeelsplanning bespaart u veel tijd met het opstellen van de roosters. U kunt langer vooruit plannen of juist snel schakelen indien nodig. Planningspakket Checks staat voor u klaar als u iemand moet vervangen bij afwezigheid of als u juist een extra dienst en chauffeur moet inplannen. U krijgt direct suggesties van Checks voor de meest geschikte en uiteraard beschikbare chauffeur. Bovendien heeft u altijd goed overzicht op de planning en bezetting. Geen losse briefjes meer of gerommel in Excel maar een overzichtelijk planbord, dat u bovendien makkelijk aan kunt passen aan uw wensen.

Wat biedt personeelsplanning software nog meer?

Checks is een flexibel en compleet planningspakket met uitgebreide mogelijkheden om mensen, tijden, ritten en taxivoertuigen te verbinden in één overzichtelijk planbord. Het toont ook de gaten in de planning. Bovendien communiceert u het personeelsrooster snel en makkelijk met uw mensen via de App.

 

Ruime ervaring met taxi vervoer branche

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Checks wordt al jaren naar tevredenheid ingezet door taxivervoer bedrijven. We kennen uw branche en weten wat er speelt. Hierdoor kunnen we goed inspelen op uw vragen en wensen. Opdrachtgevers zijn onder andere Munckhof en Taxi Ruiter.

Planning op de rit met softwarepakket Checks!

Wilt u meer weten over het op de rit krijgen van uw personeelsplanning? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie over ons softwarepakket Checks. U kunt ook de brochure of een vrijblijvende demo aanvragen. Wij helpen u graag verder.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu