Vrijwilligers

Planning vrijwilligers

Het plannen van vrijwilligers in een organisatie is een flinke klus. Vaak zijn vrijwilligers beperkt beschikbaar en moet er rekening gehouden worden met specifieke wensen of competenties. Dan is een planningspakket een uitkomst! U heeft veel beter overzicht en bespaart tijd.

Snel en slim plannen van vrijwilligers

Checks is een praktische tool voor het snel en slim plannen van vrijwilligers op diensten, taken en werkplekken. Ook vaste medewerkers kunnen samen met de vrijwilligers in Checks in één overzicht ingepland worden.

Overzichtelijk planbord

Softwarepakket Checks plant vrijwilligers en medewerkers van uw organisatie in met behulp van het overzichtelijke planbord. Deze kunt u inrichten zoals u dat zelf prettig vindt. Daarin ziet u de bezetting makkelijk terug, zodat u weet of er voldoende mensen op de juiste tijden en plekken zijn ingepland. Ook als er nog mensen tekort zijn, maakt Checks dit direct voor u duidelijk.

Wilt u diensten wijzigen of vallen er mensen uit? Met Checks schakelt u snel en krijgt u suggesties voor de vervanging.

Handmatig plannen, automatisch roosteren of zelfroosteren

U kunt de vrijwilligers handmatig inplannen maar ook gebruik maken van het automatisch roosteren in Checks. Ook zelfroosteren is een optie. De vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld intekenen op openstaande diensten of onderling diensten ruilen via de webtool of de ChecksApp. Hierbij houdt Checks rekening met beschikbaarheid, competenties en wensen.

Ook is het mogelijk dat de vrijwilligers via de ChecksApp of webtool MyChecks hun beschikbaarheid aan de planner doorgeven.

Bij het uitbetalen van vergoedingen aan de vrijwilligers kan Checks rapporten genereren voor het maken van de berekeningen hiervoor.

Voordelen van Checks voor planning vrijwilligers

  • Tijd besparen
  • Goed overzicht
  • Automatisch plannen
  • Vrijwilligers beter betrokken bij de planning
  • Makkelijke en snelle communicatie via de App
  • Vlotte urenregistratie
  • Rapporten vergoedingen vrijwilligers

Ervaren partner in planning

Softwarepakket Checks is gemaakt door Integral, specialist in personeelsplanning en urenregistratie. Het team werkt vanuit Weesp aan het onderhouden en continu verbeteren van de software. De planningstool wordt al ruim 15 jaar met succes ingezet door organisaties in allerlei branches. Zo maken onder andere Kring Vrienden van ‘s-Hertogenbosch en Uiterwaarde gebruik van Checks voor het plannen van hun vrijwilligers.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Of vraag direct een vrijblijvende demo aan.

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma