Schoonmaak

Personeelsplanning schoonmaak

In de schoonmaak branche en bij facilitaire dienstverleners worden de medewerkers vaak ingezet op veel verschillende locaties. Om het overzicht op alle diensten, (flex)medewerkers, locaties en uren goed te bewaren, is een planningspakket een praktisch hulpmiddel. Een planningstool bespaart u tijd en biedt goed inzicht in onder meer de bezetting.

Voordelen van een softwarepakket voor personeelsplanning

Een tool die inzicht geeft in het dynamische rooster en waarbij de medewerkers altijd het actuele rooster bij de hand hebben, levert veel voordelen op. Gemak voor uw medewerkers en flexkrachten, maar ook voor de planners en managers. Een goede personeelsplanning draagt bij aan medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en het bedrijfsresultaat.

Overzichtelijk en slim plannen met Checks

Checks is een flexibel en compleet planningspakket met uitgebreide mogelijkheden om mensen, taken en werkplekken te verbinden in één overzichtelijk planbord. Het toont de gaten in de bezetting en biedt suggesties ter vervanging wanneer er iemand afwezig is. U kunt met Checks slim plannen op beschikbaarheid en competenties bijvoorbeeld.

Makkelijk communiceren met medewerkers

U communiceert het personeelsrooster snel en makkelijk met uw mensen via de ChecksApp en MyChecks. Ook pushberichten zijn vanuit Checks mogelijk. Wanneer u dat wilt, kunnen de mensen via de webtool MyChecks hun beschikbaarheid doorgeven, verlof aanvragen, diensten ruilen of intekenen op openstaande diensten.

 

Ervaring in schoonmaak branche

Checks is ontwikkeld door Integral, specialist in planningssoftware. Checks wordt al jaren naar tevredenheid gebruikt door organisaties in uiteenlopende branches, waaronder de schoonmaak. FVH Facility en Succes Schoonmaak werken onder andere met Checks voor het maken van hun personeelsplanning.

Wat biedt Checks uw organisatie?

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Menu