Intelligente tool voor uw personeelsplanning

Met het intelligente softwarepakket Checks hebt u snel inzicht in de personeelsplanning. Onze innovatieve tool biedt veel flexibiliteit. Bovendien biedt Checks meerwaarde door vlotte online communicatie met de medewerkers via een app. Met hulp van de rapportagetool kan het management goed sturing geven.

Personeelsplanning

Checks is partner van de planner.

Efficiënte personeelsplanning en optimaal inzicht

Bent u op zoek naar efficiënte ondersteuning bij het maken van de personeelsplanning? Checks zorgt voor optimaal inzicht in de bezetting, beschikbaarheid en uren van de medewerkers. De tool is geschikt voor iedere branche, van zorginstelling en apotheek tot fabriek, uitzendbureau en vele andere sectoren. Vanwege de flexibiliteit past de software ook goed bij complexe planningswensen.

Slimme oplossing

Checks is het intelligente en veelzijdige softwarepakket voor personeelsplanning en urenregistratie. Met dit pakket plant u overzichtelijk, snel en efficiënt medewerkers in. U roostert de mensen in op diensten, taken, werkplekken, activiteiten en projecten. Bovendien geeft Checks aan welke medewerkers er gekwalificeerd én beschikbaar zijn om de vraag uit te voeren. De personeelsplanning software houdt automatisch rekening met de CAO en Arbeidstijdenwet.

Selectie van onze klanten

Video animatie Checks

Checks is personeelsplanning voor de toekomst

Intelligente software voor personeelsplanning en urenregistratie

Zeer flexibel in te richten planbord

Optimaal overzicht met efficiënt planning programma

Menu